Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMNİYET BİLGİLENDİRDİ

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 23:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7832+ kez okundu.
 

EMNİYET BİLGİLENDİRDİ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, mahallelerde vatandaşlarla buluşarak bilgilendirme toplantıları düzenliyor.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, mahallelerde vatandaşlarla buluşarak bilgilendirme toplantıları düzenliyor.  Rat Mahallesi ile mahalle ziyaretlerine başlayan Emniyet Müdürlüğü ekiplerine İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da eşlik etti. Bağlık Mahallesi sakinleriyle de buluşan ekipler, telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları, 155 polis imdat hattını aramaları ve gerekli bilgileri vermeleri konusunda hatırlatmalarda bulundu. Gereksiz yere 155 hattının meşgul edilmemesi de ifade edildi. Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün güvenli internet ile ilgili öğrencilere verilen eğitimler ile öğrencilere verilen trafik eğitimleri hakkında bilgiler aktarıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları konusunda da bilgiler verildi. Hırsızlık ve 'narko terör' olarak nitelendirilen uyuşturucu ticareti de anlatıldı. Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için bilgilendirmeler yapıldı. Öte yandan bilgilendirme toplantılarına katılan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, 19 mahalleye bizzat gideceklerini ifade etti. Ziyaretlerde İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 'UYUMA' uygulaması da tanıtılarak uygulamanın kapsamı hakkında bilgiler verildi.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, mahallelerde vatandaşlarla buluşarak bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, mahallelerde vatandaşlarla buluşarak bilgilendirme toplantıları düzenliyor. 

Rat Mahallesi ile mahalle ziyaretlerine başlayan Emniyet Müdürlüğü ekiplerine İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da eşlik etti. Bağlık Mahallesi sakinleriyle de buluşan ekipler, telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları, 155 polis imdat hattını aramaları ve gerekli bilgileri vermeleri konusunda hatırlatmalarda bulundu. Gereksiz yere 155 hattının meşgul edilmemesi de ifade edildi. Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün güvenli internet ile ilgili öğrencilere verilen eğitimler ile öğrencilere verilen trafik eğitimleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları konusunda da bilgiler verildi. Hırsızlık ve 'narko terör' olarak nitelendirilen uyuşturucu ticareti de anlatıldı. Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için bilgilendirmeler yapıldı. Öte yandan bilgilendirme toplantılarına katılan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, 19 mahalleye bizzat gideceklerini ifade etti. Ziyaretlerde İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 'UYUMA' uygulaması da tanıtılarak uygulamanın kapsamı hakkında bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.