Sitenin sağında bir giydirme reklam

SOKAK DOSTLARIMIZI BESLEYELİM

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 21:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6982+ kez okundu.
 

SOKAK DOSTLARIMIZI BESLEYELİM

Miniklerden "Sokak dostlarımızı besleyelim" kampanyası Her akşam sokak hayvanlarını besliyorlar
Zonguldak’ta Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri her akşam farklı mahallede topladıkları paralarla aldıkları mamalar ile sokak hayvanlarını besliyorlar.  Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğretmeni Gonca Uğurlu Değirmenci ve öğrencileri Ela Nur Albayrak, Hazel Kurt, Aras Çakır, Yusuf Uzun ve Murat Yılmaz “Sokak dostlarımızı besleyelim yardım kampanyası” kapsamında oluşturdukları sınıf kumbarasında biriktirdikleri harçlıklarıyla yiyecek alıp sokak hayvanlarını besledi. Her akşam farklı mahalledeki kedi ve köpekleri beslediklerini belirten Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğretmeni Gonca Uğurlu Değirmenci; “Öğrencilerimiz ile birlikte 11 paket kedi ve köpek maması aldık. Bunları her akşam farkı mahallede bulunan sokak hayvanlarına veriyoruz. Ben öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Miniklerden "Sokak dostlarımızı besleyelim" kampanyası Her akşam sokak hayvanlarını besliyorlar

Zonguldak’ta Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri her akşam farklı mahallede topladıkları paralarla aldıkları mamalar ile sokak hayvanlarını besliyorlar. 

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğretmeni Gonca Uğurlu Değirmenci ve öğrencileri Ela Nur Albayrak, Hazel Kurt, Aras Çakır, Yusuf Uzun ve Murat Yılmaz “Sokak dostlarımızı besleyelim yardım kampanyası” kapsamında oluşturdukları sınıf kumbarasında biriktirdikleri harçlıklarıyla yiyecek alıp sokak hayvanlarını besledi.
Her akşam farklı mahalledeki kedi ve köpekleri beslediklerini belirten Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğretmeni Gonca Uğurlu Değirmenci; “Öğrencilerimiz ile birlikte 11 paket kedi ve köpek maması aldık. Bunları her akşam farkı mahallede bulunan sokak hayvanlarına veriyoruz. Ben öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.