Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADLİYE'DEN EĞİTİME DESTEK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 21:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7560+ kez okundu.
 

ADLİYE'DEN EĞİTİME DESTEK

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde kamu yararına çalışma tedbiri bulunan yükümlüler, sömestr tatilinde okulların boya, tadilat işlerini yaparak eğitime destek oluyor.
Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında; Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde boya, badana ve tadilat işleri Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde haklarında kamu yararına çalışma tedbiri bulunan yükümlüler tarafından yapılıyor. Prof. Dr. İlhan Varank'ın adını taşıyan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde çalışmaları yerinde inceleyen Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, okul yetkilileri ve çalışanlardan bilgi aldı. Okulların tatile girmesiyle birlikte Zonguldak il genelinde 43 okulda 70 hükümlü ile devam eden çalışmalarda okulların temizlik, boya ve tadilat işlerini yapan yükümlüler, eğitime destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, Denetimli Serbestlik sisteminin yükümlünün toplum içinde takip ve denetiminin yapıldığı, iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması için ihtiyaç duyulan her türlü hizmet, program ve kaynakların sağlandığı, alternatif bir sistem olduğunu belirterek, "Okulların tatile girmesiyle birlikte yükümlüler hem cezalarını yerine getirirken bir yandan da okullara katkı sağlıyor" dedi.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde kamu yararına çalışma tedbiri bulunan yükümlüler, sömestr tatilinde okulların boya, tadilat işlerini yaparak eğitime destek oluyor.

Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında; Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde boya, badana ve tadilat işleri Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde haklarında kamu yararına çalışma tedbiri bulunan yükümlüler tarafından yapılıyor. Prof. Dr. İlhan Varank'ın adını taşıyan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde çalışmaları yerinde inceleyen Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, okul yetkilileri ve çalışanlardan bilgi aldı.

Okulların tatile girmesiyle birlikte Zonguldak il genelinde 43 okulda 70 hükümlü ile devam eden çalışmalarda okulların temizlik, boya ve tadilat işlerini yapan yükümlüler, eğitime destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, Denetimli Serbestlik sisteminin yükümlünün toplum içinde takip ve denetiminin yapıldığı, iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması için ihtiyaç duyulan her türlü hizmet, program ve kaynakların sağlandığı, alternatif bir sistem olduğunu belirterek, "Okulların tatile girmesiyle birlikte yükümlüler hem cezalarını yerine getirirken bir yandan da okullara katkı sağlıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.