Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Kozlu 22.01.2019 - 12:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7836+ kez okundu.
 

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Kozlu Gençlik Merkezi Engelliler Derneğine ziyarette bulundu.
Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ ve arkadaşları 14 Ocak Pazartesi günü Kozlu Engelliler derneğine ziyarette bulundular. Ziyarette Gençlik Merkezinin engelli gençlere beceri kazandırmak adına çeşitli projeler sunuldu. Engelliler derneği Başkanı İsmail Dilbaz derneğe kayıtlı engelli gençlerin beceriler kazandırılmak adına Gençlik Merkezinin kurslarına fiilen veya elektronik ortamda katılabileceklerin künyelerini Gençlik Merkezi yetkililerine sundu. İlerleyen günlerde Gençlik Merkezi elemanlarıyla tespit edilen bu gençlere ziyarette bulunacaklarını belirttiler. Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ; “Engelli gençlerimizle daha faydalı projelerde buluşmak, onlara daha faydalı etkinlikler yapmak adına Kozlu Engelliler Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı ve yönetimi ile istişarede bulunduk.”dedi.(Köksal Kardeş)  
Kozlu Gençlik Merkezi Engelliler Derneğine ziyarette bulundu.

Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ ve arkadaşları 14 Ocak Pazartesi günü Kozlu Engelliler derneğine ziyarette bulundular.

Ziyarette Gençlik Merkezinin engelli gençlere beceri kazandırmak adına çeşitli projeler sunuldu.

Engelliler derneği Başkanı İsmail Dilbaz derneğe kayıtlı engelli gençlerin beceriler kazandırılmak adına Gençlik Merkezinin kurslarına fiilen veya elektronik ortamda katılabileceklerin künyelerini Gençlik Merkezi yetkililerine sundu.

İlerleyen günlerde Gençlik Merkezi elemanlarıyla tespit edilen bu gençlere ziyarette bulunacaklarını belirttiler.

Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ;

“Engelli gençlerimizle daha faydalı projelerde buluşmak, onlara daha faydalı etkinlikler yapmak adına Kozlu Engelliler Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı ve yönetimi ile istişarede bulunduk.”dedi.(Köksal Kardeş)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.