Sitenin sağında bir giydirme reklam

PTT’DEN YENİ YILDA, YENİ KONSEPTTE YENİ ŞUBE FATİH

Kozlu 22.01.2019 - 12:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7646+ kez okundu.
 

PTT’DEN YENİ YILDA, YENİ KONSEPTTE YENİ ŞUBE FATİH

Zonguldak PTT Başmüdürlüğü Yeni yılda yeni konseptte Kozlu İlçesi Fatih mahallesinde yeni bir şube açılışını gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın ikinci büyük ilçesi Kozlu’nun ikinci büyük mahallesi Fatih Mahallesine gerekli olan PTT Şubesi PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli,Kozlu PTT Müdürü Orhan Yıldız,PTT Personeli ve mahalle halkının katılımıyla 14 ocak Cuma günü dualarla açıldı. Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli; “Zonguldak Kozlu Fatih Mah.Şubemizi dualarla açtık. Artık Kozlu Fatih mahallesi ve çevresinde oturan saygıdeğer Kozlulular  şehir merkezine gitmeden Posta -Kargo ve Pttbank Hizmetlerinden yeni konseptli şubemizden faydalanabileceklerdir.Emeği geçenlere teşekkürlerimizle hayırlı olsun diyorum.”(Köksal Kardeş)
Zonguldak PTT Başmüdürlüğü Yeni yılda yeni konseptte Kozlu İlçesi Fatih mahallesinde yeni bir şube açılışını gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın ikinci büyük ilçesi Kozlu’nun ikinci büyük mahallesi Fatih Mahallesine gerekli olan PTT Şubesi PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli,Kozlu PTT Müdürü Orhan Yıldız,PTT Personeli ve mahalle halkının katılımıyla 14 ocak Cuma günü dualarla açıldı.

Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli;

“Zonguldak Kozlu Fatih Mah.Şubemizi dualarla açtık. Artık Kozlu Fatih mahallesi ve çevresinde oturan saygıdeğer Kozlulular  şehir merkezine gitmeden Posta -Kargo ve Pttbank Hizmetlerinden yeni konseptli şubemizden faydalanabileceklerdir.Emeği geçenlere teşekkürlerimizle hayırlı olsun diyorum.”(Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.