Sitenin sağında bir giydirme reklam

SANAYİ SİTESİ ESNAFI BANK’A YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Siyaset 19.01.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6873+ kez okundu.
 

SANAYİ SİTESİ ESNAFI BANK’A YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, seçim çalışmaları kapsamında Kozlu Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti.
Beraberinde eşi Derya Bank ve Partililer ile birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen CHP adayı Bank, Kozlulu esnafların ve özellikle sanayi sitesi esnaflarının sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek göreve geldiğinde başta yapımına başlanıp sonra yarım bırakılan Sanayi Sitesi köprüsü olmak üzere, Sanayi sitesi esnaflarının tüm sorunlarının ivedilikle çözüme ulaştırılacağı sözünü verdi. Sanayi Sitesi esnafları CHPKozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank’a sıcak ilgi göstererek sık sık fotoğrafçektirdiler.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, seçim çalışmaları kapsamında Kozlu Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti.

Beraberinde eşi Derya Bank ve Partililer ile birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen CHP adayı Bank, Kozlulu esnafların ve özellikle sanayi sitesi esnaflarının sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek göreve geldiğinde başta yapımına başlanıp sonra yarım bırakılan Sanayi Sitesi köprüsü olmak üzere, Sanayi sitesi esnaflarının tüm sorunlarının ivedilikle çözüme ulaştırılacağı sözünü verdi.

Sanayi Sitesi esnafları CHPKozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank’a sıcak ilgi göstererek sık sık fotoğrafçektirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.