Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA YARIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Kozlu 18.01.2019 - 18:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7655+ kez okundu.
 

KOZLU’DA YARIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR

13 Ocak 2019 Pazar günü Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adaylarını törenle açıklamasının ve Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak Ali Bektaş’ın ismini ilan etmesinin ardından, Kozlu’da seçim yarışına girecek partilerin adayları kesinleşti. CHP ve MHP daha önce adaylarını açıklamışlardı. Ak parti’nin Ali Bektaş’ın ismini açıklamasının ardından İyi Parti’ye A.adaylığı başvurusu yapan eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’nin isminin de adaylık konusunda kesinleştiği ifade edildi. Ak Parti’den Ali Bektaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cengiz Bank, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Murat Gülsever ve İyi Parti’den Hüdai Dökmeci Kozlu Belediye Başkanı olmak için 31 Mart akşamına kadar mücadele edecekler. Adaylar kadar önemli olan Belediye Meclis Üyeleri’nin isminin Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilme süresi 18 Şubat 2019. Bu tarihe kadar seçime girecek Adayların listelerinde yer alacak Belediye Meclis Üyelerinin isim listeleri YSK’ya bildirilmek zorunda. Aday listelerin kesinleşmesi ile seçim yarışının anca başladığını dile getiren Kozlulu seçmenler, adaylara Kozlu’nun idaresinde yer alacak Meclis Üyelerinin liyakat sahibi, bilgili, eğitimli ve donanımlı kişilerden oluşması çağrısında bulundular.(BKH)

13 Ocak 2019 Pazar günü Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adaylarını törenle açıklamasının ve Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak Ali Bektaş’ın ismini ilan etmesinin ardından, Kozlu’da seçim yarışına girecek partilerin adayları kesinleşti.

CHP ve MHP daha önce adaylarını açıklamışlardı. Ak parti’nin Ali Bektaş’ın ismini açıklamasının ardından İyi Parti’ye A.adaylığı başvurusu yapan eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’nin isminin de adaylık konusunda kesinleştiği ifade edildi.

Ak Parti’den Ali Bektaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cengiz Bank, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Murat Gülsever ve İyi Parti’den Hüdai Dökmeci Kozlu Belediye Başkanı olmak için 31 Mart akşamına kadar mücadele edecekler.

Adaylar kadar önemli olan Belediye Meclis Üyeleri’nin isminin Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilme süresi 18 Şubat 2019. Bu tarihe kadar seçime girecek Adayların listelerinde yer alacak Belediye Meclis Üyelerinin isim listeleri YSK’ya bildirilmek zorunda.

Aday listelerin kesinleşmesi ile seçim yarışının anca başladığını dile getiren Kozlulu seçmenler, adaylara Kozlu’nun idaresinde yer alacak Meclis Üyelerinin liyakat sahibi, bilgili, eğitimli ve donanımlı kişilerden oluşması çağrısında bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.