Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP KOZLU KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

Kozlu 20.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3722+ kez okundu.
 

MHP KOZLU KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları 13 Aralık 2018 Perşembe günü İlçe Kaymakamlığında çeşitli ziyaretlerde bulundu.MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanları Türkan Özdemir başkanlığında öncelikle Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan’ı ziyaret ettiler.Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan MHP Kadın Kolları Başkanı ve arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti.MHP Kadın Kolları Başkanı ve arkadaşları Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü de ziyaret eden Türkan Özdemir ve arkadaşları çeşitli görüş alışverişinden sonra birbirlerine ziyaretten duydukları memnuniyeti ilettiler.(Köksal Kardeş)


MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları 13 Aralık 2018 Perşembe günü İlçe Kaymakamlığında çeşitli ziyaretlerde bulundu.
MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanları Türkan Özdemir başkanlığında öncelikle Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan’ı ziyaret ettiler.
Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan MHP Kadın Kolları Başkanı ve arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti.
MHP Kadın Kolları Başkanı ve arkadaşları Sosyal Hizmetler Müdürü Fatma Özdoğan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü de ziyaret eden Türkan Özdemir ve arkadaşları
çeşitli görüş alışverişinden sonra birbirlerine ziyaretten duydukları memnuniyeti ilettiler.(Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.