Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Kozlu 06.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4521+ kez okundu.
 

KOZLU TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Kozlu Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şevket Gören ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kozlu Kaymakamı bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.İlk olarak Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’yi ziyaret eden Kozlu Türk Eğitim-Sen Şube Temsilcisi Şevket Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri, Murat Türker Günaydın,Hamza Kılıç ve Zekai Karagöz, Kaymakam Ergi ile Kozlu’da Eğitim sorunları ve çözüm önerilerine, Eğitim çalışanlarının sorunlarına dair görüş alışverişinde bulundular. Gören ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Ergi’ye kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.Ardından Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü makamında ziyaret eden Kozlu Türk Eğitim-Sen Temsilcisi şevket Gören ve yönetim kurulu üyeleri güncel eğitim konuları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Ziyaretlerinin çok olumlu geçtiğini dile getiren Gören kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’e de ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)


Kozlu Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şevket Gören ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kozlu Kaymakamı bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’yi ziyaret eden Kozlu Türk Eğitim-Sen Şube Temsilcisi Şevket Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri, Murat Türker Günaydın,Hamza Kılıç ve Zekai Karagöz, Kaymakam Ergi ile Kozlu’da Eğitim sorunları ve çözüm önerilerine, Eğitim çalışanlarının sorunlarına dair görüş alışverişinde bulundular. Gören ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Ergi’ye kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Ardından Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü makamında ziyaret eden Kozlu Türk Eğitim-Sen Temsilcisi şevket Gören ve yönetim kurulu üyeleri güncel eğitim konuları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Ziyaretlerinin çok olumlu geçtiğini dile getiren Gören kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’e de ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.