Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESNAFIN TEMSİLCİLERİ MADENCİYİ UNUTMADI

Kozlu 06.12.2018 - 11:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3447+ kez okundu.
 

ESNAFIN TEMSİLCİLERİ MADENCİYİ UNUTMADI

Kozlu Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala ve Kozlu Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesi ile Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanlığını ziyaret ederek Kozlu Esnafı adına Maden İşçilerinin gününü kutladılar.Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Dünya Madenciler günü nedeniyle kozlu Esnaf Odası Başkanımız Sayın Şahin Kala ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şubesini ziyaret ederek Kozlumuzun ve Zonguldak’ımızın varoluş sebebi madencilerimizin bu anlamlı gününü kutlayarak tüm esnaflarımızın iyi dileklerini ve şükranlarını ilettik. Yakın ilgi ve alakası için şube başkanımız Sayın Hüseyin Kolçak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.’dedi.Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maden işçileri adına Emeksiz ve Kala’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.(BKH)


Kozlu Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala ve Kozlu Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesi ile Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanlığını ziyaret ederek Kozlu Esnafı adına Maden İşçilerinin gününü kutladılar.
Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Dünya Madenciler günü nedeniyle kozlu Esnaf Odası Başkanımız Sayın Şahin Kala ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şubesini ziyaret ederek Kozlumuzun ve Zonguldak’ımızın varoluş sebebi madencilerimizin bu anlamlı gününü kutlayarak tüm esnaflarımızın iyi dileklerini ve şükranlarını ilettik. Yakın ilgi ve alakası için şube başkanımız Sayın Hüseyin Kolçak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.’dedi.
Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maden işçileri adına Emeksiz ve Kala’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.