Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK’IN SİYASET ANLAYIŞI VATANDAŞTAN TEPKİ TOPLUYOR

Siyaset 06.12.2018 - 11:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3718+ kez okundu.
 

BANK’IN SİYASET ANLAYIŞI VATANDAŞTAN TEPKİ TOPLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, seçim çalışmalarından, kirli siyaset anlayışı ile kamuoyundan tepki çekiyor.
Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile ilgili yerel bir gazetede çıkan olumsuz haberi sosyal medya hesabında paylaşarak, Yılmaz’ı ve Ak Parti’yi eleştiren Bank’a vatandaşların tepkisi gecikmedi.Bank’ın sosyal medya paylaşımına dair kamuoyunun tepkisi şu şekilde oldu;‘Adaylığı herkesten önce açıklanan CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu şekilde mi şeçim çalışması sürdürüyor?Ana muhalefet partisi CHP’nin 5 yıl İlçe Başkanlığını yürüten ve bu süreç içerisinde Ak Parti’yi ve Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı’nı bir kere dişe dokunan bir şekilde eleştirmeyen Cengiz Bank, şimdi çıkmış yerel bir gazetenin yaptığı haber üzerinden Kozlu Belediye Başkanı’na sosyal medyadan eleştiri yapıyor! Biraz geç kalmadın mı Cengiz Bank? Cengiz Bank seçim çalışmalarına başlamak için anlaşılan Ak Parti’nin adayının kesinleşmesini bekliyor! Bu süre içerisinde de gazete küpürleri üzerinden eleştiri yapmayı tercih ediyor! Kozlu halkı bu zihniyetteki birine 43 bin nüfuslu ilçenin yönetimini teslim etmez!’ (BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, seçim çalışmalarından, kirli siyaset anlayışı ile kamuoyundan tepki çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile ilgili yerel bir gazetede çıkan olumsuz haberi sosyal medya hesabında paylaşarak, Yılmaz’ı ve Ak Parti’yi eleştiren Bank’a vatandaşların tepkisi gecikmedi.
Bank’ın sosyal medya paylaşımına dair kamuoyunun tepkisi şu şekilde oldu;
‘Adaylığı herkesten önce açıklanan CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu şekilde mi şeçim çalışması sürdürüyor?
Ana muhalefet partisi CHP’nin 5 yıl İlçe Başkanlığını yürüten ve bu süreç içerisinde Ak Parti’yi ve Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı’nı bir kere dişe dokunan bir şekilde eleştirmeyen Cengiz Bank, şimdi çıkmış yerel bir gazetenin yaptığı haber üzerinden Kozlu Belediye Başkanı’na sosyal medyadan eleştiri yapıyor! Biraz geç kalmadın mı Cengiz Bank?
Cengiz Bank seçim çalışmalarına başlamak için anlaşılan Ak Parti’nin adayının kesinleşmesini bekliyor! Bu süre içerisinde de gazete küpürleri üzerinden eleştiri yapmayı tercih ediyor! Kozlu halkı bu zihniyetteki birine 43 bin nüfuslu ilçenin yönetimini teslim etmez!’ (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.