Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİLGİN: ‘Kimsenin siyasi taşeronu olmam!’

Kozlu 06.12.2018 - 11:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3226+ kez okundu.
 

BİLGİN: ‘Kimsenin siyasi taşeronu olmam!’

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adayı Şaban Bilgin Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu.Kamuoyunda bir başka Ak Partili Belediye Başkan A.Adayı olan Ali Bektaş’ın ‘B Planı’ olduğuna dair çıkan dedikodulara da açık yüreklilikle cevap veren Orman ve Endüstri Mühendisi Şaban Bilgin, ‘Hiç kimsenin siyasi taşeronu olmam’ dedi.Ben bu yola bu işi iyi yaparım diye çıktığını dile getiren bilgin sözlerini şöyle sürdürdü;‘‘25 yıla yakın bir Belediyecilik tecrübem var. Belediyenin içerisinde bulunduğumali sıkıntıları yakından biliyorum. Bu sıkıntıların çözümü için iki büyük proje geliştirdik.Öncelikle Belediyeye harcarken kazanacak bir mali sitem getireceğiz. Personel aktif olarak hizmete katılacak. Belediye şirketi aktif olarak çalışacak, hizmet üretecek. Belediyeyi kurumsal bir yapıya kazandıracağız.Yeni kaynaklar oluşturarak gelirlerimizi artıracağız.Personel reformu ve Mali reform birinci öncelikli olarak yapacağımız reformların başında geliyor.Partimiz tarafından aday olarak ben değil de bir başka arkadaşımız aday gösterildiği taktirde Ak Partinin başarısı için kendim adaymışım gibi çalışacağımdan kimsenin en ufak şüphesi olmasın’’dedi.(BKH)


Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adayı Şaban Bilgin Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu.
Kamuoyunda bir başka Ak Partili Belediye Başkan A.Adayı olan Ali Bektaş’ın ‘B Planı’ olduğuna dair çıkan dedikodulara da açık yüreklilikle cevap veren Orman ve Endüstri Mühendisi Şaban Bilgin, ‘Hiç kimsenin siyasi taşeronu olmam’ dedi.
Ben bu yola bu işi iyi yaparım diye çıktığını dile getiren bilgin sözlerini şöyle sürdürdü;
‘‘25 yıla yakın bir Belediyecilik tecrübem var. Belediyenin içerisinde bulunduğumali sıkıntıları yakından biliyorum. Bu sıkıntıların çözümü için iki büyük proje geliştirdik.
Öncelikle Belediyeye harcarken kazanacak bir mali sitem getireceğiz. Personel aktif olarak hizmete katılacak. Belediye şirketi aktif olarak çalışacak, hizmet üretecek. Belediyeyi kurumsal bir yapıya kazandıracağız.Yeni kaynaklar oluşturarak gelirlerimizi artıracağız.Personel reformu ve Mali reform birinci öncelikli olarak yapacağımız reformların başında geliyor.
Partimiz tarafından aday olarak ben değil de bir başka arkadaşımız aday gösterildiği taktirde Ak Partinin başarısı için kendim adaymışım gibi çalışacağımdan kimsenin en ufak şüphesi olmasın’’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.