Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Uysal Engelliler Günü’nü kutladı

Ereğli 04.12.2018 - 03:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3765+ kez okundu.
 

Başkan Uysal Engelliler Günü’nü kutladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda engellilerin sorunlarına sahip çıkmanın en önemli sorumluluklarından biri olduğunu vurguladı. Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi, “Engellilik, yalnızca engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren bir durumdur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bizler göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde yaşayan engellilerimizin sosyal yaşama katılımlarındaki engelleri ortadan kaldırma ve engellilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara önem verdik. Engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakmaları ve sosyal hayatın içinde olmaları için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, bundan sonrada devam edecektir. Bu düşüncelerle, Dünya Engelliler Gününde yürekleri sevgi dolu engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda engellilerin sorunlarına sahip çıkmanın en önemli sorumluluklarından biri olduğunu vurguladı. Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi, “Engellilik, yalnızca engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren bir durumdur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bizler göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde yaşayan engellilerimizin sosyal yaşama katılımlarındaki engelleri ortadan kaldırma ve engellilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara önem verdik. Engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakmaları ve sosyal hayatın içinde olmaları için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, bundan sonrada devam edecektir. Bu düşüncelerle, Dünya Engelliler Gününde yürekleri sevgi dolu engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.