Sitenin sağında bir giydirme reklam

İmar yolu asfalt ile düzenlenecek

Gündem 04.12.2018 - 02:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3790+ kez okundu.
 

İmar yolu asfalt ile düzenlenecek

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce ulaşıma açılan Tuna Mahallesi 823. Sokak’ta ki imar yolunda asfalt hazırlıklarına başlandı. Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmayla ilgili açıklamasında, 9 yılda çok sayıda imar yolunu ulaşıma açarak vatandaşların yol ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek ulaşıma açılan yeni yolları da en güzel şekilde asfalt malzemelerle düzenlediklerini söyledi. Akın açıklamasında “Göreve başladığımız günden beri vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için mahallerimizde imar planında bulunan fakat ulaşıma kapalı olan çok sayıda yolu iş makinelerimiz yardımıyla ulaşıma açarak düzenledik. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce ulaşıma açılan Tuna Mahallesi 823. Sokak’ta ki imar yolunu da sıcak asfalt ile düzenlemek üzere çalışma başlattık. Asfalt çalışmalarımız ihtiyaç duyulan noktalarda hızla devam edecek” dedi. 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce ulaşıma açılan Tuna Mahallesi 823. Sokak’ta ki imar yolunda asfalt hazırlıklarına başlandı. 
Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmayla ilgili açıklamasında, 9 yılda çok sayıda imar yolunu ulaşıma açarak vatandaşların yol ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek ulaşıma açılan yeni yolları da en güzel şekilde asfalt malzemelerle düzenlediklerini söyledi. Akın açıklamasında “Göreve başladığımız günden beri vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için mahallerimizde imar planında bulunan fakat ulaşıma kapalı olan çok sayıda yolu iş makinelerimiz yardımıyla ulaşıma açarak düzenledik. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce ulaşıma açılan Tuna Mahallesi 823. Sokak’ta ki imar yolunu da sıcak asfalt ile düzenlemek üzere çalışma başlattık. Asfalt çalışmalarımız ihtiyaç duyulan noktalarda hızla devam edecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.