Sitenin sağında bir giydirme reklam

Maç öncesi namaz kılan oyuncunun görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü

Spor 04.12.2018 - 02:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3888+ kez okundu.
 

Maç öncesi namaz kılan oyuncunun görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü

Karabük’te bir futbol karşılaşması öncesi namaz kılan oyuncunun görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü. Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi’nde (TMVFL) Batı Karadeniz Bölgesi maçında Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar Takımı, Bartın Şehit Uğur Akyer Masterler Takımı'nı konuk etti. Soğuksu Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşma öncesinde ev sahibi takımın oyuncusu sahanın kenarında namaz kıldı. Tribünden kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan bu görüntü büyük ilgi gördü. 

Karabük’te bir futbol karşılaşması öncesi namaz kılan oyuncunun görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü. 
Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi’nde (TMVFL) Batı Karadeniz Bölgesi maçında Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar Takımı, Bartın Şehit Uğur Akyer Masterler Takımı'nı konuk etti. Soğuksu Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşma öncesinde ev sahibi takımın oyuncusu sahanın kenarında namaz kıldı. Tribünden kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan bu görüntü büyük ilgi gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.