Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sürücüler, esnaf ve yayalar isyan etti

Kozlu 29.11.2018 - 18:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3973+ kez okundu.
 

Sürücüler, esnaf ve yayalar isyan etti

  Kozlu Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, Yayalar Petrol ve Bim Mağazası önünde bulunan yaklaşık 50 metrelik taşıt yolunun haftalardır bitirilmeyen asfaltlama çalışması vatandaşı isyan ettirdi. Cadde üzerindeki gerek akaryakıt istasyonu işletmeciliği yapan gerekse fırın ve süpermarket işletmeciliği yapan işyerleri ile her gün bu yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler ve yayalar, adeta çamur deryası haline gelen yol yüzünden Belediye yetkililerine ateş püskürüyor. Durumdan mağdur olduklarını dile getiren cadde esnafı, durumu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a ilettiklerini, Başkan Yılmaz’ın çalışmaların hızlandırılarak bir an önce esnafın ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi yönünde talimat vermesine rağmen fen işleri yetkililerinin başkanın talimatını dikkate almayan bir tutum içerisinde çalışma sergilediklerini ileri sürdüler. Her gün çamur rezaletini yaşayan esnaf ve vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; Bütün Kozlu asfaltlandı, şuradaki 50 metrelik yer yılan hikâyesine döndü, havalar iyi iken bir türlü asfaltlanamadı. Bu yolu her gün kullanmak zorunda olan araç sürücüleri, esnaflar, vatandaşlar artık isyan etme noktasına geldiler. Durumu yerinde gören Belediye Başkanı kerim Yılmaz, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi, fen işleri yetkilileri hala bildiklerini okuyorlar. Acaba adaylık ve seçim sürecinde birileri vatandaşa bu rezaleti çektirerek, Başkan Kerim Yılmaz’ı mı zor duruma düşürmeye çalışıyor? Öyle ise çok yazık. Diyecek tek şey kalmış Kozlu belediyesi ve Kozlu kimlerin eline kalmış? Başkan Yılmaz’ın bir an önce duruma müdahale edip kendisinin altını oymak uğruna Kozluluları cezalandıran yetkili personele haddini bildirmesi gerekir.’ Dediler.(BKH)

 

Kozlu Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, Yayalar Petrol ve Bim Mağazası önünde bulunan yaklaşık 50 metrelik taşıt yolunun haftalardır bitirilmeyen asfaltlama çalışması vatandaşı isyan ettirdi.

Cadde üzerindeki gerek akaryakıt istasyonu işletmeciliği yapan gerekse fırın ve süpermarket işletmeciliği yapan işyerleri ile her gün bu yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler ve yayalar, adeta çamur deryası haline gelen yol yüzünden Belediye yetkililerine ateş püskürüyor.

Durumdan mağdur olduklarını dile getiren cadde esnafı, durumu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a ilettiklerini, Başkan Yılmaz’ın çalışmaların hızlandırılarak bir an önce esnafın ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi yönünde talimat vermesine rağmen fen işleri yetkililerinin başkanın talimatını dikkate almayan bir tutum içerisinde çalışma sergilediklerini ileri sürdüler.

Her gün çamur rezaletini yaşayan esnaf ve vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;

Bütün Kozlu asfaltlandı, şuradaki 50 metrelik yer yılan hikâyesine döndü, havalar iyi iken bir türlü asfaltlanamadı. Bu yolu her gün kullanmak zorunda olan araç sürücüleri, esnaflar, vatandaşlar artık isyan etme noktasına geldiler. Durumu yerinde gören Belediye Başkanı kerim Yılmaz, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi, fen işleri yetkilileri hala bildiklerini okuyorlar. Acaba adaylık ve seçim sürecinde birileri vatandaşa bu rezaleti çektirerek, Başkan Kerim Yılmaz’ı mı zor duruma düşürmeye çalışıyor? Öyle ise çok yazık. Diyecek tek şey kalmış Kozlu belediyesi ve Kozlu kimlerin eline kalmış? Başkan Yılmaz’ın bir an önce duruma müdahale edip kendisinin altını oymak uğruna Kozluluları cezalandıran yetkili personele haddini bildirmesi gerekir.’ Dediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.