Sitenin sağında bir giydirme reklam

KERİM YILMAZ ANKARA’DA İŞİ BİTİRDİ!

Gündem 29.11.2018 - 18:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2763+ kez okundu.
 

KERİM YILMAZ ANKARA’DA İŞİ BİTİRDİ!

Kozlu’da Dernekler Fuarı düzenlenecek. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Ankara’da T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kampüsü’nde düzenlenen sözleşmelerin imza törenine Kozlu Belediyesi Birim Müdürlerinden ve Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği Başkanı Sayın Dr. Hasibe Özgümüş ile katıldı. Başkan Yılmaz sözleşme sonrası Ankara’dan yaptığı açıklamada şunları dile getridi; ‘Projenin uygulanmasına 02.01.2019 tarihinde başlanacak. Bu projede Avrupa Birliği ile birlikte çeşitli ayni destekler ile eş finansman Kozlu Belediyesi tarafından karşılanacak. Proje kapsamında; Zonguldak’ta faaliyet gösteren derneklerin idari, savunuculuk ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Dernekler Toplantı ve Eğitim Merkezi kurularak gönüllü derneklere çeşitli eğitimlerin verilmesi, Türkiye’de Savunuculuk ve Lobicilik Örnek Uygulamaları kitabının bastırılması ve gönüllü derneklerin katılabileceği bir "Dernekler Fuarı"nın Güzel İlçemiz Kozlu’da düzenlenmesi planlanmaktadır.’’dedi.(BKH)

Kozlu’da Dernekler Fuarı düzenlenecek.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Ankara’da T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kampüsü’nde düzenlenen sözleşmelerin imza törenine Kozlu Belediyesi Birim Müdürlerinden ve Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği Başkanı Sayın Dr. Hasibe Özgümüş ile katıldı.

Başkan Yılmaz sözleşme sonrası Ankara’dan yaptığı açıklamada şunları dile getridi;

‘Projenin uygulanmasına 02.01.2019 tarihinde başlanacak. Bu projede Avrupa Birliği ile birlikte çeşitli ayni destekler ile eş finansman Kozlu Belediyesi tarafından karşılanacak. Proje kapsamında; Zonguldak’ta faaliyet gösteren derneklerin idari, savunuculuk ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Dernekler Toplantı ve Eğitim Merkezi kurularak gönüllü derneklere çeşitli eğitimlerin verilmesi, Türkiye’de Savunuculuk ve Lobicilik Örnek Uygulamaları kitabının bastırılması ve gönüllü derneklerin katılabileceği bir "Dernekler Fuarı"nın Güzel İlçemiz Kozlu’da düzenlenmesi planlanmaktadır.’’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.