Sitenin sağında bir giydirme reklam

UNIFİT’DEN YEDİGÖLLER GEZİSİ

Kozlu 29.11.2018 - 18:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4151+ kez okundu.
 

UNIFİT’DEN YEDİGÖLLER GEZİSİ

Kozlu’da Tolga Kalyoncu ve Zeki Öztekneci’nin işletmeciliğini yaptığı Unifit Spor Salonu her yıl kış sezonunda gerçekleştirdiği hafta sonu kültür gezilerinin bir yenisini de geçtiğimiz hafta Yedigöller tabiat Parkına gerçekleştirdi. Güzel hava eşliğinde tabiat parkında sucuk mangal yapan Unifit ailesi geziden çok hoşnut olarak akşam saatlerinde Kozlu’ya geri döndü. Unifit ailesinin bir sonraki hafta sonu gezisinin Düzce Melen Çayına Rafting turu olacağını dile getiren spor eğitmeni Tolga Kalyoncu ilk kar yağışının ardından da Unifit ailesi ile birlikte bir Ilgaz gezisi planladıklarını ifade etti.(BKH) 

Kozlu’da Tolga Kalyoncu ve Zeki Öztekneci’nin işletmeciliğini yaptığı Unifit Spor Salonu her yıl kış sezonunda gerçekleştirdiği hafta sonu kültür gezilerinin bir yenisini de geçtiğimiz hafta Yedigöller tabiat Parkına gerçekleştirdi.

Güzel hava eşliğinde tabiat parkında sucuk mangal yapan Unifit ailesi geziden çok hoşnut olarak akşam saatlerinde Kozlu’ya geri döndü.

Unifit ailesinin bir sonraki hafta sonu gezisinin Düzce Melen Çayına Rafting turu olacağını dile getiren spor eğitmeni Tolga Kalyoncu ilk kar yağışının ardından da Unifit ailesi ile birlikte bir Ilgaz gezisi planladıklarını ifade etti.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.