Sitenin sağında bir giydirme reklam

UMUDUMUZ ŞABAN !!!

Gündem 29.11.2018 - 17:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4042+ kez okundu.
 

UMUDUMUZ ŞABAN !!!

  İsmi kamuoyunda Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adaylarından ‘‘Ali Bektaş’ın B planı’’ olarak lanse edilen, Kozlu Belediyesi Alt Yapı Müdürü ve Ak Parti Kozlu Belediyesi Başkan A.Adayı Şaban Bilgin, Bektaş’ın Ak Partiden aday gösterilmemesi durumunda, başka bir partiden de aday olamama ihtimaline karşılık Ak Parti’deki Bektaş taraftarlarının umudu olarak adlandırılıyor. Şaban Bilgin için Bektaş taraftarlarının, ‘Ali Başkan aday gösterilmezse, Umudumuz Şaban’ şeklindeki söylemleri şimdiden Kozlu’da espri konusu oldu bile.(BKH)

 

İsmi kamuoyunda Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adaylarından ‘‘Ali Bektaş’ın B planı’’ olarak lanse edilen, Kozlu Belediyesi Alt Yapı Müdürü ve Ak Parti Kozlu Belediyesi Başkan A.Adayı Şaban Bilgin, Bektaş’ın Ak Partiden aday gösterilmemesi durumunda, başka bir partiden de aday olamama ihtimaline karşılık Ak Parti’deki Bektaş taraftarlarının umudu olarak adlandırılıyor.

Şaban Bilgin için Bektaş taraftarlarının, ‘Ali Başkan aday gösterilmezse, Umudumuz Şaban’ şeklindeki söylemleri şimdiden Kozlu’da espri konusu oldu bile.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.