Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKANLAR BULUŞTU

Kozlu 29.11.2018 - 17:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4181+ kez okundu.
 

BAŞKANLAR BULUŞTU

  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret etti. Başkan Kardeş’in Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye başkan A.Adayı Turan Emeksiz’i ziyareti esnasında,Kozlu Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala’nın da bulunması, Başkanlar Buluşması olarak nitelendirildi. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti; ‘‘Turan ağabeyimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, Kozlu’da esnafın sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundum. Ziyarette tesadüf olarak Kozlu Esnafının en yetkili başka bir ismi olan Kozlu esnaf Odası Başkanı Şahin Kala’nın da bulunması ziyaterin verimliliğini bir kat daha arttırdı. İki yetkili ağızdan kozlu esnafı ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve Kozlu esnafının sorunlarını detaylı olarak dinleme fırsatı buldum.Çözüm odaklı çalışmalarında kendilerine Kozlulu basın mensupları olarak her daim destek olacağımıza dair söz verdim. Bizler Kozlu sevdalılarıyız. Her iki Başkan’ı da başarılı çalışmalarından ötürü kutluyorum. Ayrıca Turan ağabeyime siyaseten Kozlu’ya hizmet adına çıktığı Belediye Başkan A.Adaylığı yolunda başarılar diliyorum.’’dedi.(BKH)

 

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Kardeş’in Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve Ak Parti Kozlu Belediye başkan A.Adayı Turan Emeksiz’i ziyareti esnasında,Kozlu Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala’nın da bulunması, Başkanlar Buluşması olarak nitelendirildi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

‘‘Turan ağabeyimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, Kozlu’da esnafın sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundum. Ziyarette tesadüf olarak Kozlu Esnafının en yetkili başka bir ismi olan Kozlu esnaf Odası Başkanı Şahin Kala’nın da bulunması ziyaterin verimliliğini bir kat daha arttırdı. İki yetkili ağızdan kozlu esnafı ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve Kozlu esnafının sorunlarını detaylı olarak dinleme fırsatı buldum.Çözüm odaklı çalışmalarında kendilerine Kozlulu basın mensupları olarak her daim destek olacağımıza dair söz verdim. Bizler Kozlu sevdalılarıyız. Her iki Başkan’ı da başarılı çalışmalarından ötürü kutluyorum. Ayrıca Turan ağabeyime siyaseten Kozlu’ya hizmet adına çıktığı Belediye Başkan A.Adaylığı yolunda başarılar diliyorum.’’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.