Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Gündem 27.11.2018 - 16:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2981+ kez okundu.
 

Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Zonguldak’ta şüphe üzerine durdurulan araçtan çalıntı kablolar çıktı. Edinilen bilgiye göre Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gece yarısı şüphe üzerine bir araç durdurdu. Durdurulan araçta hırsızlıktan kaydı bulunan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen B.Y., S.U. (22), S.D. (23) ve S.T. (22) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Aracın bagajından ise 100 metre çalıntı kablo ele geçirildi. Şüpheliler ve ele geçirilen kablolar Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile jandarma ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Zonguldak’ta şüphe üzerine durdurulan araçtan çalıntı kablolar çıktı. 
Edinilen bilgiye göre Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gece yarısı şüphe üzerine bir araç durdurdu. Durdurulan araçta hırsızlıktan kaydı bulunan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen B.Y., S.U. (22), S.D. (23) ve S.T. (22) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Aracın bagajından ise 100 metre çalıntı kablo ele geçirildi. Şüpheliler ve ele geçirilen kablolar Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile jandarma ekiplerine teslim edildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.