Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMEKSİZ SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

Kozlu 22.11.2018 - 18:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3324+ kez okundu.
 

EMEKSİZ SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

  31 Mart’ta kazanan Ak Parti’nin adayı olacaktır. Kazanan Kozlu olacaktır. Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adayı  ve Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz A.Adayı sürecini ve Temayül yoklamasını değerlendirdi. Aday adaylığı sürecinin yaklaşık 2 aydır devam ettiğini dile getiren Emeksiz temayül yoklamasında 70 teşkilat mensubundan 68’inin oy kullandığını, Ak Patiden birbirinden değerli 6 a.adayının Kozlu’ya hizmet için yarıştığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü; Kozlu’nun sorunlarını biliyoruz. Haklımızın şikâyet ettiği sorunları çözerek, yeni projelerle Belediye başkanlığına aday adayı olduğumuz açıklamıştım.28 yaşındayken 1989 yılında ANAP’tan yine belediye Başkan adayı olarak seçime girmiş, akabinde 1994 yılında tekrar aday olmuş ve talihsiz bir kaza yüzünden diyelim seçimi kazanamamıştım. Aradan yıllar geçti. Halkımızın ve esnafımızın son derece başarılı bulduğu Kozlu Esnaf ve kefalet Kredi Kooperatifini yönetiyoruz. Kozlu Belediye başkanlığı döneminde Belediyenin içinde bulunduğu sorunlar ve halkın şikâyet ettiği konuları tek tek çözmek için geliyoruz. Güçlü bir ekiple bunları ele alıp, Kozlu Belediyesi’ni fabrika ayarlarına geri döndürmeyi hedefliyoruz. Kimseyle şahsi bir meselemiz, hesaplaşma düşüncemiz yoktur.Haksızlık yapmadan, elimizden geldiğince,çabuk ve hızlı hareket ederek, belediyemizin ve halkımızın sorunlarını çözmek için irade göstereceğiz.Adaylık nasip işidir.Adaylık bize nasip olur taktir edilirsek, netice alacağımıza inanıyorum.Tüm Belediye çalışanları ile el ele verip, imardan ulaşıma halkımızın mutluluğu yönünde yeni bir sistem kuracağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, belediyeler halkın mutluluğu ve refahı için vardır ve buna hizmet eder. Bu görev bize nasip olursa mesai mevhumu gözetmeden Kozlu Halkının refah ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız. Temayül yoklamalarının şahsım adına olumlu geçtiğini düşünüyorum. Şahsıma teveccüh gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Partimizin A.adayı tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca Kozlu’ya hizmet amacı ile bu yarışa katılan diğer partilerin adaylarına da seviyeli ve sağduyulu bir seçim süreci geçirmek temennisi ile başarı dileklerimi sunuyorum.  A.Adaylığı sürecinin sonunda partimizin adayının kesinleşmesi ile birlikte hangimiz aday olursak olalım, Ak Partinin başarısı için canla başla çalışacağız. 31 Mart’ta kazanan Ak Parti’nin adayı olacaktır. Kazanan Kozlu olacaktır.

 

31 Mart’ta kazanan Ak Parti’nin adayı olacaktır. Kazanan Kozlu olacaktır.

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan A.Adayı  ve Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz A.Adayı sürecini ve Temayül yoklamasını değerlendirdi.

Aday adaylığı sürecinin yaklaşık 2 aydır devam ettiğini dile getiren Emeksiz temayül yoklamasında 70 teşkilat mensubundan 68’inin oy kullandığını, Ak Patiden birbirinden değerli 6 a.adayının Kozlu’ya hizmet için yarıştığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü;

Kozlu’nun sorunlarını biliyoruz. Haklımızın şikâyet ettiği sorunları çözerek, yeni projelerle Belediye başkanlığına aday adayı olduğumuz açıklamıştım.28 yaşındayken 1989 yılında ANAP’tan yine belediye Başkan adayı olarak seçime girmiş, akabinde 1994 yılında tekrar aday olmuş ve talihsiz bir kaza yüzünden diyelim seçimi kazanamamıştım. Aradan yıllar geçti. Halkımızın ve esnafımızın son derece başarılı bulduğu Kozlu Esnaf ve kefalet Kredi Kooperatifini yönetiyoruz. Kozlu Belediye başkanlığı döneminde Belediyenin içinde bulunduğu sorunlar ve halkın şikâyet ettiği konuları tek tek çözmek için geliyoruz. Güçlü bir ekiple bunları ele alıp, Kozlu Belediyesi’ni fabrika ayarlarına geri döndürmeyi hedefliyoruz. Kimseyle şahsi bir meselemiz, hesaplaşma düşüncemiz yoktur.Haksızlık yapmadan, elimizden geldiğince,çabuk ve hızlı hareket ederek, belediyemizin ve halkımızın sorunlarını çözmek için irade göstereceğiz.Adaylık nasip işidir.Adaylık bize nasip olur taktir edilirsek, netice alacağımıza inanıyorum.Tüm Belediye çalışanları ile el ele verip, imardan ulaşıma halkımızın mutluluğu yönünde yeni bir sistem kuracağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, belediyeler halkın mutluluğu ve refahı için vardır ve buna hizmet eder. Bu görev bize nasip olursa mesai mevhumu gözetmeden Kozlu Halkının refah ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız. Temayül yoklamalarının şahsım adına olumlu geçtiğini düşünüyorum. Şahsıma teveccüh gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Partimizin A.adayı tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca Kozlu’ya hizmet amacı ile bu yarışa katılan diğer partilerin adaylarına da seviyeli ve sağduyulu bir seçim süreci geçirmek temennisi ile başarı dileklerimi sunuyorum. 

A.Adaylığı sürecinin sonunda partimizin adayının kesinleşmesi ile birlikte hangimiz aday olursak olalım, Ak Partinin başarısı için canla başla çalışacağız. 31 Mart’ta kazanan Ak Parti’nin adayı olacaktır. Kazanan Kozlu olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.