Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Kozlu 12.11.2018 - 17:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3042+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen anne Hacı Ayşe Yılmaz, dün hayatını kaybetti. Kozlu Aziziye Camii'nde öğlen namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem milletvekilleri, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı. Cenazede taziyeleri kabul eden Başkan Kerim Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz, cenaze programı sonrası toprağa verildi. 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. 
Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen anne Hacı Ayşe Yılmaz, dün hayatını kaybetti. Kozlu Aziziye Camii'nde öğlen namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem milletvekilleri, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı. Cenazede taziyeleri kabul eden Başkan Kerim Yılmaz'ın annesi Hacı Ayşe Yılmaz, cenaze programı sonrası toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.