Sitenin sağında bir giydirme reklam

Akyol, Çatalağzı ve Filyos’ta coşkuyla karşılandı

Gündem 12.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2772+ kez okundu.
 

Akyol, Çatalağzı ve Filyos’ta coşkuyla karşılandı

GMİS taban delege seçimleri nedeniyle işçi liderlerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. TTK Karadon Bölgesi’nden genel merkez adaylığını açıklayan Cemalettin Akyol’a gittiği her yerde maden işçileri tarafından büyük destek veriliyor. Akyol ve ekibi hafta sonunda Çatalağzı ve Filyos’ta ikamet eden maden işçilerini ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi. Her iki beldede de büyük coşkuyla karşılanan ve maden işçilerinden büyük destek gören Cemalettin Akyol ve ekibinin, Karadon Bölgesi’nde büyük bir üstünlük sağladığı belirtiliyor. (Haber Merkezi)

GMİS taban delege seçimleri nedeniyle işçi liderlerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. TTK Karadon Bölgesi’nden genel merkez adaylığını açıklayan Cemalettin Akyol’a gittiği her yerde maden işçileri tarafından büyük destek veriliyor.

Akyol ve ekibi hafta sonunda Çatalağzı ve Filyos’ta ikamet eden maden işçilerini ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi.

Her iki beldede de büyük coşkuyla karşılanan ve maden işçilerinden büyük destek gören Cemalettin Akyol ve ekibinin, Karadon Bölgesi’nde büyük bir üstünlük sağladığı belirtiliyor. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.