Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEDAT GÜNGÖR GÜVEN TAZELEDİ

Gündem 09.11.2018 - 14:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3847+ kez okundu.
 

SEDAT GÜNGÖR GÜVEN TAZELEDİ

Enerji- Bir-Sen Zonguldak Şubesi kongresi yapıldı Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji- Bir-Sen Zonguldak Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Zonguldak Öğretmen Evi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Saadettin Dede yaptı. Genel kurula; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Taşkömürleri Kurumu(TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Yönetim Kurulu üyesi Kadir Habiboğlu, MTA Bölge Müdürü A. Kadir Yılmaz, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur Sen’e bağlı şube başkanları,  Genel Maden İşçileri Sendikası Şube başkanları, TTK genel müdür yardımcıları ile delegeler katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, “Memur-Sen ailesi bugün bir milyon yüz bin kişilik bir aile ortamına gelmenin haklı gururunu yaşıyor. İş kolumuzda 16 bin 800 ve şube olarak ta 950 sayısı ile yetkimizi devam ettiriyoruz. Şımarmadan, kibirlenmeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgiyle muhabbetle ve kararlılıkla yolumuza devam ederek, Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’i, kamu emekçilerinin ve tüm milletimizin ümidi haline getirerek büyümeye devam edeceğiz bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Kamuda hizmet veren biz kamu çalışanlarının yönetime ve otoriteye karşı en büyük güvencemiz yasalar ve sendikalarımızdır. Sendikaların da en büyük gücü tabi ki üyesidir. Üyesi ne kadar çok ve bilinçli olursa ve bu bilinçle sendikasına sahip çıkarsa, sendikada her platformda üyesi için istenilen mücadeleyi verebilme gücünü kendisinde hissedecektir. Bundan da hem üye, hem sendika hem de ülke demokrasisi kazançlı çıkacaktır. Çünkü bir ülkede sivil toplum örgütleri ne kadar güçlü ise, o ülkede güçlü bir kurumsal demokrasi var demektir” dedi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da yaptığı konuşmada kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, hükümet olarak yerli üretime önem verdiklerini ifade etti. İŞTE YENİ YÖNETİM Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Sedat Güngör, yeniden seçilirken,  Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi yeni yönetimine ise Sedat Güngör, Nail Altuntaş, Arif Karakaş, İrfan Aslan, Sami Ören, Nurettin Yıldız, Kadir Dalkılıç seçildi.

Enerji- Bir-Sen Zonguldak Şubesi kongresi yapıldı

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji- Bir-Sen Zonguldak Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Zonguldak Öğretmen Evi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Saadettin Dede yaptı.

Genel kurula; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Taşkömürleri Kurumu(TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Yönetim Kurulu üyesi Kadir Habiboğlu, MTA Bölge Müdürü A. Kadir Yılmaz, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur Sen’e bağlı şube başkanları,  Genel Maden İşçileri Sendikası Şube başkanları, TTK genel müdür yardımcıları ile delegeler katıldı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, “Memur-Sen ailesi bugün bir milyon yüz bin kişilik bir aile ortamına gelmenin haklı gururunu yaşıyor. İş kolumuzda 16 bin 800 ve şube olarak ta 950 sayısı ile yetkimizi devam ettiriyoruz. Şımarmadan, kibirlenmeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgiyle muhabbetle ve kararlılıkla yolumuza devam ederek, Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’i, kamu emekçilerinin ve tüm milletimizin ümidi haline getirerek büyümeye devam edeceğiz bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın.

Kamuda hizmet veren biz kamu çalışanlarının yönetime ve otoriteye karşı en büyük güvencemiz yasalar ve sendikalarımızdır. Sendikaların da en büyük gücü tabi ki üyesidir. Üyesi ne kadar çok ve bilinçli olursa ve bu bilinçle sendikasına sahip çıkarsa, sendikada her platformda üyesi için istenilen mücadeleyi verebilme gücünü kendisinde hissedecektir. Bundan da hem üye, hem sendika hem de ülke demokrasisi kazançlı çıkacaktır. Çünkü bir ülkede sivil toplum örgütleri ne kadar güçlü ise, o ülkede güçlü bir kurumsal demokrasi var demektir” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da yaptığı konuşmada kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, hükümet olarak yerli üretime önem verdiklerini ifade etti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Sedat Güngör, yeniden seçilirken,  Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi yeni yönetimine ise Sedat Güngör, Nail Altuntaş, Arif Karakaş, İrfan Aslan, Sami Ören, Nurettin Yıldız, Kadir Dalkılıç seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.