Sitenin sağında bir giydirme reklam

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 09.11.2018 - 14:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3271+ kez okundu.
 

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kozlu Belediyesi Kasım ayı birinci meclis toplantısı 5 Kasım 2018 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplam 7 gündem maddesinin yer aldığı Kasım ayı Meclis toplantısı,yoklama ve açılışa müteakip Saygı Duruşu ile başladı. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasının ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemin 4. maddesini gereği ‘’2019 Yılı Bütçesi’’nin  Başkan Kerim Yılmaz’ın isteği doğrultusunda, tüm komisyonların ve encümen üyelerinin tamamının katılımıyla görüşülüp karara bağlanması oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 5. Maddesi gereği ‘’Yeni Taksi Durağı Kurulması’’ ile ilgili talep Bütçe, İmar ve Trafik komisyonlarına sevk edildi. KAT ARTIRIMINA RED, YAKLAŞMA MESAFESİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ  Gündemin 6. maddesine göre; merkez mahallesi 126 ada 190 nolu parseldeki inşaatın  9 kattan 11 kata yükseltilmesine ilişkin ‘’ Plan Tadilatı’’  talebi imar komisyonu tarafından uygun bulunmadı. İmar komisyonunun bu  kararı meclis tarafından oy çokluğuyla kabul edilirken bu maddeye AK Partili meclis üyeleri Tahsin Karaarslan ve Hikmet Aydın ret oyu kullandılar. Gündemin 7. maddesinde yer alan ‘’3 metrelik yapı yaklaşma mesafelerinin kaldırılması’’ ile ilgili talep oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.

Kozlu Belediyesi Kasım ayı birinci meclis toplantısı 5 Kasım 2018 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplam 7 gündem maddesinin yer aldığı Kasım ayı Meclis toplantısı,yoklama ve açılışa müteakip Saygı Duruşu ile başladı.

Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasının ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündemin 4. maddesini gereği ‘’2019 Yılı Bütçesi’’nin  Başkan Kerim Yılmaz’ın isteği doğrultusunda, tüm komisyonların ve encümen üyelerinin tamamının katılımıyla görüşülüp karara bağlanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesi gereği ‘’Yeni Taksi Durağı Kurulması’’ ile ilgili talep Bütçe, İmar ve Trafik komisyonlarına sevk edildi.

KAT ARTIRIMINA RED, YAKLAŞMA MESAFESİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ 

Gündemin 6. maddesine göre; merkez mahallesi 126 ada 190 nolu parseldeki inşaatın  9 kattan 11 kata yükseltilmesine ilişkin ‘’ Plan Tadilatı’’  talebi imar komisyonu tarafından uygun bulunmadı. İmar komisyonunun bu  kararı meclis tarafından oy çokluğuyla kabul edilirken bu maddeye AK Partili meclis üyeleri Tahsin Karaarslan ve Hikmet Aydın ret oyu kullandılar.

Gündemin 7. maddesinde yer alan ‘’3 metrelik yapı yaklaşma mesafelerinin kaldırılması’’ ile ilgili talep oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.