Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ÇİÇEK AÇTI !

Kozlu 28.10.2018 - 16:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3793+ kez okundu.
 

KOZLU ÇİÇEK AÇTI !

  Kozlu İlçesine ilk olarak Parti Başkanlığına bir bayan atandı. İYİ Partinin ülke genelinde yeniden yapılanmaya gitmesiyle eski Zonguldak valisi Yavuz Erkmen İl başkanlığına atandı. Erkmen tüm ilçe başkanlarını atadıktan bir müddet sonra merakla beklenen Kozlu İlçe Başkanlığına bir bayanın atandığı görüldü. İlçede ilk defa bir bayan parti başkanı olmuştu.Bu anlamda Kozlu çiçek açtı. Kozlu İlçe İYİ Parti İlçe Başkanı Muazzez Çelik,Vildan Durmuş ve Şengül Demir Kozlu Gazeteciler Cemiyeti ve Gazetemize ziyarette bulundular. İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığına atanan Muazzez Çelik ;”Ben Kozlu’nun çocuğuyum.Eşimin görevi dolayısı ile Kozlumdan bir müddet Kozlu hasreti ve sevdasıyla uzak yaşadım.Beni bu göreve atayanları kesinlikle mahcup etmeyeceğim.Her şeyin en İYİ sini yapmaya gayret edeceğim.İnsanlarla iç içe olacak halka hizmetin Hakka hizmet olacağı düşüncesiyle çalışacağım.Rabbimin bana nasip ettiği bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir.”dedi.(BKH)

 

Kozlu İlçesine ilk olarak Parti Başkanlığına bir bayan atandı.

İYİ Partinin ülke genelinde yeniden yapılanmaya gitmesiyle eski Zonguldak valisi Yavuz Erkmen İl başkanlığına atandı.

Erkmen tüm ilçe başkanlarını atadıktan bir müddet sonra merakla beklenen Kozlu İlçe Başkanlığına bir bayanın atandığı görüldü.

İlçede ilk defa bir bayan parti başkanı olmuştu.Bu anlamda Kozlu çiçek açtı.

Kozlu İlçe İYİ Parti İlçe Başkanı Muazzez Çelik,Vildan Durmuş ve Şengül Demir Kozlu Gazeteciler Cemiyeti ve Gazetemize ziyarette bulundular.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığına atanan Muazzez Çelik ;”Ben Kozlu’nun çocuğuyum.Eşimin görevi dolayısı ile Kozlumdan bir müddet Kozlu hasreti ve sevdasıyla uzak yaşadım.Beni bu göreve atayanları kesinlikle mahcup etmeyeceğim.Her şeyin en İYİ sini yapmaya gayret edeceğim.İnsanlarla iç içe olacak halka hizmetin Hakka hizmet olacağı düşüncesiyle çalışacağım.Rabbimin bana nasip ettiği bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir.”dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.