Sitenin sağında bir giydirme reklam

ENGELLİLERE MORAL ETKİNLİĞİ

Gündem 28.10.2018 - 16:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3155+ kez okundu.
 

ENGELLİLERE MORAL ETKİNLİĞİ

  Çatalağzı Engelliler Derneği  engelli vatandaşlarına moral sağlamak amacı ile etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Çatalağzı Engelliler Derneği ve Eren Enerji çalışanlarıyla Çinlilerden oluşan futbol müsabakası 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Cumayanı stadında gerçekleşti. Müsabaka öncesi Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas müsabakayı izlemeye gelen misafirlere Türk Bayrağı dağıttı.Bayanların da çoğunlukta olduğu seyircilerin tezahüratları lig maçları havasında geçti. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’in Kalecilik görevini üstlendiği maç 5-5 gibi bir skorla biterken tamamen dostluk havası içinde geçti. Etkinliğe Kilimli Kaymakamı Ünal Koç,Jandarma Komutanları,TSD Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve üyeleri,Kozlu Engelliler Derneği Başkan yardımcısı Umut Fidan,Zonguldak MHP İl kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve arkadaşları ile Çatalağzı MHP Kadın Kolları Başkanı Reyhan Açıkgöz katıldılar. Etkinlik sonrası tüm misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Dernek Başkanı Özcan Albaş organizasyona emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

Çatalağzı Engelliler Derneği  engelli vatandaşlarına moral sağlamak amacı ile etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Çatalağzı Engelliler Derneği ve Eren Enerji çalışanlarıyla Çinlilerden oluşan futbol müsabakası 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Cumayanı stadında gerçekleşti.

Müsabaka öncesi Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas müsabakayı izlemeye gelen misafirlere Türk Bayrağı dağıttı.Bayanların da çoğunlukta olduğu seyircilerin tezahüratları lig maçları havasında geçti.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’in Kalecilik görevini üstlendiği maç 5-5 gibi bir skorla biterken tamamen dostluk havası içinde geçti.

Etkinliğe Kilimli Kaymakamı Ünal Koç,Jandarma Komutanları,TSD Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve üyeleri,Kozlu Engelliler Derneği Başkan yardımcısı Umut Fidan,Zonguldak MHP İl kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve arkadaşları ile Çatalağzı MHP Kadın Kolları Başkanı Reyhan Açıkgöz katıldılar.

Etkinlik sonrası tüm misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Dernek Başkanı Özcan Albaş organizasyona emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.