Sitenin sağında bir giydirme reklam

CENGİZ BANK İSTİFA EDİYOR

Kozlu 11.10.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3217+ kez okundu.
 

CENGİZ BANK İSTİFA EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz  Bank’ın 12 Ekim 2018 Cuma günü görevinden istifa edeceği ifade edildi. CHP Genel Merkezi’nin örgütlere yolladığı yazı gereği, 31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Parti kademelerinde görev alan başkan ya da yönetici konumundakilerin Belediye Başkanı ya da Meclis üyesi adayı olarak başvurabilmeleri için görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Bu yazı gereği Kozlu Belediye Başkan Aday adaylığını aylar öncesinden açıklayan Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın 12 Ekim 2018 günü düzenleyeceği basın toplantısı ile görevinden istifa ederek Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunacağı bildirildi.(BKH) 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz  Bank’ın 12 Ekim 2018 Cuma günü görevinden istifa edeceği ifade edildi.

CHP Genel Merkezi’nin örgütlere yolladığı yazı gereği, 31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Parti kademelerinde görev alan başkan ya da yönetici konumundakilerin Belediye Başkanı ya da Meclis üyesi adayı olarak başvurabilmeleri için görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.

Bu yazı gereği Kozlu Belediye Başkan Aday adaylığını aylar öncesinden açıklayan Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın 12 Ekim 2018 günü düzenleyeceği basın toplantısı ile görevinden istifa ederek Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunacağı bildirildi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.