Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖREN: BİZİM ADAYIMIZ KOZLU’NUN BELEDİYE BAŞKANI’DIR

Kozlu 04.10.2018 - 15:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3273+ kez okundu.
 

GÖREN: BİZİM ADAYIMIZ KOZLU’NUN BELEDİYE BAŞKANI’DIR

  Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde iddialı konuştu. Ak Parti’nin Kozlu’da seçim kazanma gibi bir sıkıntısı olmadığını dile getiren Gören, ‘Bizim adayımız Kozlu’nun Belediye Başkanı’dır’ dedi. Kozlu’yu Ak Partinin 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolar Ak Parti kadroları olacaktır. Gören yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde şu değerlendirmelerde bulundu; ‘Ak Parti Türkiye’nin en büyük partisi. 16 yıldan beri halkımızdan aldığımız güç ve her gün yenilenen halkımıza hizmet anlayışı ile gelişip büyüyoruz. Halkımız yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Doğal olarak her seçim sürecinde olduğu gibi 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler seçimleri sürecinde de partimize Kozlu’ya hizmet etmek isteyen birçok saygın isim aday adaylığı için başvuracaktır. Aday adaylarının fazlalığı bizim için gurur ve mutluluk vericidir. Ak Partinin aday belirleme yöntemleri yıllardır aynı şekilde devam etmektedir. Bunlar; Kamuoyu araştırmaları yani anketler, İlçe Başkanı’nın görüşleri, İl Başkanının görüşleri, Bölge Milletvekillerinin görüşleri, Koordinatör Milletvekilinin raporu, temayül yoklaması ve Genel Merkez mülakatı sonucu adayın belirlenmesi şeklindedir. Bu süreç sonucu aday adayları arasından belirlenecek Belediye Başkan adayı bizim için Kozlu’nun Belediye Başkanıdır! Bunun dışında herhangi bir beklentiye kapılanlar sadece kendisini kandırmış olur. Teşkilatlarımız seçime hazırlıklı olmakla birlikte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedirler. Dileriz İlçemizdeki diğer siyasi partilere de bol aday adayı başvuru olur ve tatlı rekabetin yaşandığı bir seçim süreci geçiririz’dedi.(BKH)

 

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde iddialı konuştu.

Ak Parti’nin Kozlu’da seçim kazanma gibi bir sıkıntısı olmadığını dile getiren Gören, ‘Bizim adayımız Kozlu’nun Belediye Başkanı’dır’ dedi.

Kozlu’yu Ak Partinin 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolar Ak Parti kadroları olacaktır.

Gören yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde şu değerlendirmelerde bulundu;

‘Ak Parti Türkiye’nin en büyük partisi. 16 yıldan beri halkımızdan aldığımız güç ve her gün yenilenen halkımıza hizmet anlayışı ile gelişip büyüyoruz. Halkımız yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor.

Doğal olarak her seçim sürecinde olduğu gibi 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler seçimleri sürecinde de partimize Kozlu’ya hizmet etmek isteyen birçok saygın isim aday adaylığı için başvuracaktır. Aday adaylarının fazlalığı bizim için gurur ve mutluluk vericidir.

Ak Partinin aday belirleme yöntemleri yıllardır aynı şekilde devam etmektedir. Bunlar; Kamuoyu araştırmaları yani anketler, İlçe Başkanı’nın görüşleri, İl Başkanının görüşleri, Bölge Milletvekillerinin görüşleri, Koordinatör Milletvekilinin raporu, temayül yoklaması ve Genel Merkez mülakatı sonucu adayın belirlenmesi şeklindedir.

Bu süreç sonucu aday adayları arasından belirlenecek Belediye Başkan adayı bizim için Kozlu’nun Belediye Başkanıdır!

Bunun dışında herhangi bir beklentiye kapılanlar sadece kendisini kandırmış olur.

Teşkilatlarımız seçime hazırlıklı olmakla birlikte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedirler.

Dileriz İlçemizdeki diğer siyasi partilere de bol aday adayı başvuru olur ve tatlı rekabetin yaşandığı bir seçim süreci geçiririz’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.