Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN YILMAZ’DAN MORAL BAKLAVASI

Gündem 04.10.2018 - 15:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4469+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN MORAL BAKLAVASI

  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Süper Amatör Ligde mücadele eden ve hafta sonu ilk maçını oynayacak Kozlu belediye Spor yönetici, teknik ekip ve sporcularını Kozluspor Tesislerinde ziyaret ederek moral ve motivasyon Baklavası dağıttı. Başkan Yılmaz Kozlu Spor Teknik heyetine ve sporculara , her maçı mutlak galibiyet parolası ile oynama tavsiyesinde bulunarak yeni sezonda başarılar diledi.(BKH) 

 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Süper Amatör Ligde mücadele eden ve hafta sonu ilk maçını oynayacak Kozlu belediye Spor yönetici, teknik ekip ve sporcularını Kozluspor Tesislerinde ziyaret ederek moral ve motivasyon Baklavası dağıttı.

Başkan Yılmaz Kozlu Spor Teknik heyetine ve sporculara , her maçı mutlak galibiyet parolası ile oynama tavsiyesinde bulunarak yeni sezonda başarılar diledi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.