Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ AKCAN BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Gündem 04.10.2018 - 15:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4332+ kez okundu.
 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ AKCAN BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paçacı’nın Kilimli İlçesine tayini çıkmasının ardından Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Akcan Kozlu Belediye Başkanı kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Devleti temsil eden kurumlar arasındaki uyum ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Kozlu İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan’a başarı dilekleri ile hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, ‘farklı görev ve sorumluluk alanlarında hepimiz Kozlu’nun ve vatandaşlarımızın refahı için mesai harcıyoruz’ dedi.(BKH)

Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paçacı’nın Kilimli İlçesine tayini çıkmasının ardından Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Akcan Kozlu Belediye Başkanı kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Devleti temsil eden kurumlar arasındaki uyum ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Kozlu İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan’a başarı dilekleri ile hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, ‘farklı görev ve sorumluluk alanlarında hepimiz Kozlu’nun ve vatandaşlarımızın refahı için mesai harcıyoruz’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.