Sitenin sağında bir giydirme reklam

MÜFTÜ BULUT’DAN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Gündem 04.10.2018 - 15:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4266+ kez okundu.
 

MÜFTÜ BULUT’DAN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

  Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut beraberindeki Din görevlileri ile  ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebeti ile Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Müftü Bulut, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan din görevlileri haftası ve  bu kapsamda düzenlenecek etkinlikler ile ilgili Başkan Yılmaz’a bilgi verdi. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müftü Bulut ve beraberindeki din görevlilerine teşekkür etti. Din görevlileri haftasını kutlayan Başkan Yılmaz Belediye olarak her zaman camilerin ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini ifade etti. (BKH)

 

Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut beraberindeki Din görevlileri ile  ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebeti ile Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Müftü Bulut, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan din görevlileri haftası ve  bu kapsamda düzenlenecek etkinlikler ile ilgili Başkan Yılmaz’a bilgi verdi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müftü Bulut ve beraberindeki din görevlilerine teşekkür etti. Din görevlileri haftasını kutlayan Başkan Yılmaz Belediye olarak her zaman camilerin ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.