Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ KOZLU'DA AŞURE DAĞITTI

Kozlu 04.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3368+ kez okundu.
 

AK PARTİ KOZLU'DA AŞURE DAĞITTI

  Muharrem ayı münasebeti ile Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz beraberinde , Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Milletvekili Hamdi Uçar, Belediye Meclis Üyeleri ve Kozlu ilçe Teşkilatı ile birlikte 28 Eylül Cuma günü Kozlu Aziziye camii önünde, Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Yılmaz,  Aşure’nin, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve kardeşliğin simgesi olduğunu dile getirerek, ‘ Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, aynı sevinci, aynı tasayı beraberce paylaşmaya devam etmektedir. Bu duygularla Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine bollaşmasına, ihsan ve keremin coştuğu böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Ülkemizin, halkımızın ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim. Selam, saygı ve sevgiler’ sözleri ile vatandaşların muharrem ayını kutladı.(BKH)

 

Muharrem ayı münasebeti ile Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz beraberinde , Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Milletvekili Hamdi Uçar, Belediye Meclis Üyeleri ve Kozlu ilçe Teşkilatı ile birlikte 28 Eylül Cuma günü Kozlu Aziziye camii önünde, Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıttı.

Başkan Yılmaz,  Aşure’nin, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve kardeşliğin simgesi olduğunu dile getirerek, ‘ Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, aynı sevinci, aynı tasayı beraberce paylaşmaya devam etmektedir.
Bu duygularla Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine bollaşmasına, ihsan ve keremin coştuğu böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Ülkemizin, halkımızın ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim. Selam, saygı ve sevgiler’ sözleri ile vatandaşların muharrem ayını kutladı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.