Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Gündem 04.10.2018 - 15:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3093+ kez okundu.
 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Kozlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi İsmet Dilmaç’ın oğlu Emrah ile Alar ailesinin biricik kızları Yağmur 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Kozlu Lemariz Restaurant’ta düzenlenen rüya gibi düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Düğüne Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın yanı sıra CHP’li ve Ak Parti’li çok sayıda Belediye Meclis üyesi, siyasetçi, iş adamı ve Alar ile Dilmaç ailelerinin yakınları katıldı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim yılmaz genç çifte Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek mutluluklar diledi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekini olarak Dilmaç ve Alar ailelerini kutlar, genç çiftlere bir yastıkta kocamaları temennisi ile bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (BKH)

Kozlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi İsmet Dilmaç’ın oğlu Emrah ile Alar ailesinin biricik kızları Yağmur 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Kozlu Lemariz Restaurant’ta düzenlenen rüya gibi düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Düğüne Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın yanı sıra CHP’li ve Ak Parti’li çok sayıda Belediye Meclis üyesi, siyasetçi, iş adamı ve Alar ile Dilmaç ailelerinin yakınları katıldı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim yılmaz genç çifte Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek mutluluklar diledi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekini olarak Dilmaç ve Alar ailelerini kutlar, genç çiftlere bir yastıkta kocamaları temennisi ile bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.