Sitenin sağında bir giydirme reklam

KERMESLERE TEPKİ GELDİ

Gündem 04.10.2018 - 15:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3398+ kez okundu.
 

KERMESLERE TEPKİ GELDİ

  Yardım dernekleri ve STK’lar tarafından kimsesiz çocuklar ve hayvanlar adına düzenlenen kermeslere bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar Kimsesiz çocuklara ya da hayvanlara toplanan maddi yardımlara karşı olmadıklarını, toplanan yardımlarla devletin himayesindeki çocuk, kadın ya da barınaktaki hayvanlara yardım etmenin bir anlamı olmadığını, dile getirerek, asıl amacın sokaktaki sahipsiz hayvanları kurtarıp barınak ortamına taşımak, yada ailesi olmayan, olupta şiddet gördüğü için sokaklarda yaşayan kimsesiz çocuk yada kadınları sokaklardan kurtarmak için mücadele edilmesini, yardımların onlara yönelik olması gerektiğine vurgu yaptılar.  Kermeslere tepki gösteren vatandaşlar, ‘bakımevindeki kadına, çocuğa ya da yaşlıya zaten devletimizin şevkat eli uzanmış durumda. Barınaklardaki hayvanların yeme içme ve barınma,sağlık kontrolleri devlet neslinde yapılıyor. Önemli olan sokaklarda yatan insanları, sahipsiz olan insanları sokaklardan kurtarmak için bir şeyler yapmak. Önemli olan yazın susuzluktan, kışın açlıktan telef olan sokak hayvanlarına yuva bulmak. Çalışmalar bu merkezde yapılmalı ki amacına ulaşsın. Bu tür bir çalışmaya da toplumun her kesiminden destek gelir. Diğer türlüsü biraz gösterişe ve reklama kaçıyor’şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)  

 

Yardım dernekleri ve STK’lar tarafından kimsesiz çocuklar ve hayvanlar adına düzenlenen kermeslere bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlar Kimsesiz çocuklara ya da hayvanlara toplanan maddi yardımlara karşı olmadıklarını, toplanan yardımlarla devletin himayesindeki çocuk, kadın ya da barınaktaki hayvanlara yardım etmenin bir anlamı olmadığını, dile getirerek, asıl amacın sokaktaki sahipsiz hayvanları kurtarıp barınak ortamına taşımak, yada ailesi olmayan, olupta şiddet gördüğü için sokaklarda yaşayan kimsesiz çocuk yada kadınları sokaklardan kurtarmak için mücadele edilmesini, yardımların onlara yönelik olması gerektiğine vurgu yaptılar. 

Kermeslere tepki gösteren vatandaşlar, ‘bakımevindeki kadına, çocuğa ya da yaşlıya zaten devletimizin şevkat eli uzanmış durumda. Barınaklardaki hayvanların yeme içme ve barınma,sağlık kontrolleri devlet neslinde yapılıyor. Önemli olan sokaklarda yatan insanları, sahipsiz olan insanları sokaklardan kurtarmak için bir şeyler yapmak. Önemli olan yazın susuzluktan, kışın açlıktan telef olan sokak hayvanlarına yuva bulmak. Çalışmalar bu merkezde yapılmalı ki amacına ulaşsın. Bu tür bir çalışmaya da toplumun her kesiminden destek gelir. Diğer türlüsü biraz gösterişe ve reklama kaçıyor’şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.