Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP SEÇİM STARTINI MEYHANEDEN VERDİ

Gündem 27.09.2018 - 15:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7474+ kez okundu.
 

CHP SEÇİM STARTINI MEYHANEDEN VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan adaylığını yaklaşık bir yıl öncesinden ilan eden Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank seçim startını muharrem ayının birinci günü meyhaneden verdi. Muharrem ayının birinci günü, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve Ak Parti’ye yakınlığı ile tanınan bir yerel basın mensubu ile birlikte Kozlu’da bir meyhanede bir araya gelen CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın gecenin anısına çekilen fotoğrafın bir partili tarafından sosyal medyada paylaşılmasına kamuoyundan büyük tepki geldi. Paylaşıma tepki gösteren bazı partililer, ‘Genel Başkan Kılıçdaroğlu partililere meyhane köşelerinde siyaset yapmayın diyor, bizim İlçe Başkanının yaptığına bakın! Muharrem ayının birinci günü olacak iş mi bu? Yaptıkları marifetmiş gibi bunu birde sosyal medyada paylaşıyorlar. Oysa ki, biz Cengiz Başkanı çok sağduyulu, kontrollü biri olarak tanırdık, daha şimdiden çevresindekiler hata yaptırmaya başladı’ sözlerle eleştirilerini dile getirdiler.(BKH)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan adaylığını yaklaşık bir yıl öncesinden ilan eden Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank seçim startını muharrem ayının birinci günü meyhaneden verdi.

Muharrem ayının birinci günü, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve Ak Parti’ye yakınlığı ile tanınan bir yerel basın mensubu ile birlikte Kozlu’da bir meyhanede bir araya gelen CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın gecenin anısına çekilen fotoğrafın bir partili tarafından sosyal medyada paylaşılmasına kamuoyundan büyük tepki geldi.

Paylaşıma tepki gösteren bazı partililer, ‘Genel Başkan Kılıçdaroğlu partililere meyhane köşelerinde siyaset yapmayın diyor, bizim İlçe Başkanının yaptığına bakın! Muharrem ayının birinci günü olacak iş mi bu? Yaptıkları marifetmiş gibi bunu birde sosyal medyada paylaşıyorlar. Oysa ki, biz Cengiz Başkanı çok sağduyulu, kontrollü biri olarak tanırdık, daha şimdiden çevresindekiler hata yaptırmaya başladı’ sözlerle eleştirilerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.