Sitenin sağında bir giydirme reklam

KERİM YILMAZ: ‘ADAY DEĞİLİM,BAŞKANIM’

Kozlu 27.09.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7401+ kez okundu.
 

KERİM YILMAZ: ‘ADAY DEĞİLİM,BAŞKANIM’

  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yaklaşan Belediye Seçimleri öncesinde bazı kesimler tarafından yıpratmak amacıyla kasıtlı olarak kendisinin aday olmayacağı yada partisi tarafından aday yapılmayacağı yönünde yürütülen propagandalara yanıt verdi, ‘Evet ben aday değil,zaten Belediye Başkanıyım’ dedi. Kerim Yılmaz Kozlu Belediye Başkanlığını yürüttüğü yaklaşık 1,5 yıllık süre içerisinde tek bir şey üzerine hesap yaptığını, o şeyin de her şeyin en iyisine en güzeline layık olan Kozlululara ne kadar iyi hizmet edebilmek olduğunu dile getirdi. Seçimler yaklaştıkça Kozlu Belediye Başkanlığına talip olan adayların çoğalmasının demokrasinin bir gereği olduğunu dile getiren Yılmaz, propagandaların karalama yıpratma şeklinde değil, vizyon ortaya koyarak yürütülmesinin sürece kalite getireceğini, Kozlu’ya da bunun yakıştığını ifade etti. Başkan Yılmaz, ‘Belediye Başkanlığını yürüttüğüm yaklaşık 1,5 yıl içerisinde hiçbir şahsi çıkar ve menfaat hesabı yapmadan Kozlu’ya ve Kozlu’lulara hizmet etmeye çalıştım. Bu süre içerisinde baktığınızda gözle görünmeyen ve Belediyeler için en önemli yatırımlardan biri olan, ilçemizin alt yapı sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturduk.  Yine bu süre içerisinde enerji hatlarının yenilenmesi kapsamında Zonguldak İli tamamında EnerjiSa’nın toplam yatırımlarının yarısının Kozlu’ya yapılmasını sağladık. Enerji hatlarının büyük bölümü yer altına alındı.  İçme suyu anlamında Kozlu’nun tamamının kendi suyumuzu yani Değirmenağzı suyunu kullanabilmesi için su boru hattı çalışmalarında sona gelindi. Kozlu’ya modern bir Bulvar kazandırdık.  Karayollarının proje değişikliği nedeniyle her ne kadar bir süre gecikmiş olsa da Kozlu girişi kavşak çalışması bittiğinde de bulvarımızla bir bütünlük kazanmış olacak. Şehir merkezinde yaptığımız asfalt çalışması ile Kozlu İlçe Merkezini tozdan kurtarmış olduk. Belediye bünyesinde öğrencilerden tutunda, askere giden gençlerimize, yeni evlenen genç çiftlere, doğum yapan gelinlere, eğitim gören gençlere yönelik destek verici ve motive edici çalışmalar gerçekleştirdik. Spora ve Sporculara yönelik teşviklerimiz sürekli olarak devam etmekte. Biz tüm bu çalışmaları yaparken yeniden aday olur muyuz, partimiz bizi yeniden aday gösterir mi hesabı yaparak değil, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yaptık. Halkımız taktir ederse, partimizin kriterlerine uygun değerlendirmeler sonucu yeniden aday gösterilir hizmetlere yenilerini katmak için canla başla çalışmaya devam ederiz ya da bayrağı partimizin taktir ettiği başka arkadaşımıza devreder, dimdik arkasında durarak tecrübelerimizle çalışmalarına katkı veririz. Seçim gününe kadar Kozlu Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım ve Kozlu’ya hizmet etmekten başka bir hesabım, kitabım yok. Taktir halkımızın ve Genel Merkezimizin olacaktır. Gerisine kulak asmıyorum, kulak asarak kaybedecek zamanım da yok’ şeklinde değerlendirmelerde bulundu.(BKH) 

 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yaklaşan Belediye Seçimleri öncesinde bazı kesimler tarafından yıpratmak amacıyla kasıtlı olarak kendisinin aday olmayacağı yada partisi tarafından aday yapılmayacağı yönünde yürütülen propagandalara yanıt verdi, ‘Evet ben aday değil,zaten Belediye Başkanıyım’ dedi.

Kerim Yılmaz Kozlu Belediye Başkanlığını yürüttüğü yaklaşık 1,5 yıllık süre içerisinde tek bir şey üzerine hesap yaptığını, o şeyin de her şeyin en iyisine en güzeline layık olan Kozlululara ne kadar iyi hizmet edebilmek olduğunu dile getirdi.

Seçimler yaklaştıkça Kozlu Belediye Başkanlığına talip olan adayların çoğalmasının demokrasinin bir gereği olduğunu dile getiren Yılmaz, propagandaların karalama yıpratma şeklinde değil, vizyon ortaya koyarak yürütülmesinin sürece kalite getireceğini, Kozlu’ya da bunun yakıştığını ifade etti.

Başkan Yılmaz, ‘Belediye Başkanlığını yürüttüğüm yaklaşık 1,5 yıl içerisinde hiçbir şahsi çıkar ve menfaat hesabı yapmadan Kozlu’ya ve Kozlu’lulara hizmet etmeye çalıştım. Bu süre içerisinde baktığınızda gözle görünmeyen ve Belediyeler için en önemli yatırımlardan biri olan, ilçemizin alt yapı sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturduk. 

Yine bu süre içerisinde enerji hatlarının yenilenmesi kapsamında Zonguldak İli tamamında EnerjiSa’nın toplam yatırımlarının yarısının Kozlu’ya yapılmasını sağladık. Enerji hatlarının büyük bölümü yer altına alındı. 

İçme suyu anlamında Kozlu’nun tamamının kendi suyumuzu yani Değirmenağzı suyunu kullanabilmesi için su boru hattı çalışmalarında sona gelindi. Kozlu’ya modern bir Bulvar kazandırdık. 

Karayollarının proje değişikliği nedeniyle her ne kadar bir süre gecikmiş olsa da Kozlu girişi kavşak çalışması bittiğinde de bulvarımızla bir bütünlük kazanmış olacak. Şehir merkezinde yaptığımız asfalt çalışması ile Kozlu İlçe Merkezini tozdan kurtarmış olduk.

Belediye bünyesinde öğrencilerden tutunda, askere giden gençlerimize, yeni evlenen genç çiftlere, doğum yapan gelinlere, eğitim gören gençlere yönelik destek verici ve motive edici çalışmalar gerçekleştirdik. Spora ve Sporculara yönelik teşviklerimiz sürekli olarak devam etmekte.

Biz tüm bu çalışmaları yaparken yeniden aday olur muyuz, partimiz bizi yeniden aday gösterir mi hesabı yaparak değil, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yaptık. Halkımız taktir ederse, partimizin kriterlerine uygun değerlendirmeler sonucu yeniden aday gösterilir hizmetlere yenilerini katmak için canla başla çalışmaya devam ederiz ya da bayrağı partimizin taktir ettiği başka arkadaşımıza devreder, dimdik arkasında durarak tecrübelerimizle çalışmalarına katkı veririz.

Seçim gününe kadar Kozlu Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım ve Kozlu’ya hizmet etmekten başka bir hesabım, kitabım yok. Taktir halkımızın ve Genel Merkezimizin olacaktır. Gerisine kulak asmıyorum, kulak asarak kaybedecek zamanım da yok’ şeklinde değerlendirmelerde bulundu.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.