Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BASININDAN KAYMAKAM ERGİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kozlu 27.09.2018 - 15:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7680+ kez okundu.
 

KOZLU BASININDAN KAYMAKAM ERGİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  Kozlu’da yayın hayatını sürdüren gazeteciler, Kaymakam Hüseyin Ergi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz SahibiTansel Kardeş, Çınar Medya İmtiyaz Sahibi Ali Cinal, Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Çelik ve Batı Karadeniz Gazetesi Haber Müdürü Köksal Kardeş, geçtiğimiz hafta Kozlu Kaymakamlığı görevine atanan Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Kozlulu gazetecilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu varsa sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin ilgili makamlara iletilmesinde basının köprü görevi gördüğüne dikkat çeken Kaymakam Ergi, “Bizler vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunuyorsak, sizlerde halkın haber alma özgürlüğü adına kamu görevini ifa ediyorsunuz. Haberleri kaynağından teyit ederek doğru ve objektif habercilik ilkesiyle halkımızı bilgilendirme görevini yerine getirdiğinize ve getireceğinize inancım tamdır. Kozlu’muzu daha da yaşanabilir hale getirmek için hepimiz üzerimize düşen görevimizi yerine getirmeliyiz” ifadelerini kullandı. Kaymakam Hüseyin Ergi, KGC Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Çınar Medya İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ve Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Çelik ve Batı Karadeniz Gazetesi Haber Müdürü Köksal Kardeş’le bir süre sohbet ettikten sonra günün anısına fotoğraf çektirildi.

 

Kozlu’da yayın hayatını sürdüren gazeteciler, Kaymakam Hüseyin Ergi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz SahibiTansel Kardeş, Çınar Medya İmtiyaz Sahibi Ali Cinal, Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Çelik ve Batı Karadeniz Gazetesi Haber Müdürü Köksal Kardeş, geçtiğimiz hafta Kozlu Kaymakamlığı görevine atanan Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kozlulu gazetecilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu varsa sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin ilgili makamlara iletilmesinde basının köprü görevi gördüğüne dikkat çeken Kaymakam Ergi, “Bizler vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunuyorsak, sizlerde halkın haber alma özgürlüğü adına kamu görevini ifa ediyorsunuz. Haberleri kaynağından teyit ederek doğru ve objektif habercilik ilkesiyle halkımızı bilgilendirme görevini yerine getirdiğinize ve getireceğinize inancım tamdır. Kozlu’muzu daha da yaşanabilir hale getirmek için hepimiz üzerimize düşen görevimizi yerine getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Hüseyin Ergi, KGC Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Çınar Medya İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ve Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Çelik ve Batı Karadeniz Gazetesi Haber Müdürü Köksal Kardeş’le bir süre sohbet ettikten sonra günün anısına fotoğraf çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.