Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN YILMAZ SOSYAL PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Kozlu 27.09.2018 - 15:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7460+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ SOSYAL PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

  Başkan Yılmaz Bugün Atilla İlkokulunu ziyaret ederek Okul yönetimi tarafından belirlenen öğrencilere kırtasiye yardımı dağıttı. Daha sonra Kore Gazisi Adem Başarı evinde ziyaret ederek ona tekerlekli sandalye hediye eden Yılmaz Kozlu belediyesi Nikah salonunda yaz Kuran Kurslarında başarılı olan 40 öğrenciye tablet ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘’Biz belediyeciliği sadece yol yapan ,park yapan, alt yapı inşa eden, çöp toplayan kurumlar olarak görmedik, görmüyoruz. Ben her zaman  önce insan, önce aile diyorum  Vatandaşlarımızın iyi gününde Kötü gününde Düğünlerinde Cenazelerinde yanlarındayım. 7/24 Telefonum açık her zaman mahallelerde Çalışma alanlarındayım hatta Beni çay içmeye davet eden vatandaşlarımın bile yanına gidiyor çaylarını içip sıcak samimi muhabbetlerine ortak oluyorum. Belediye olarak Eğitimi, eğitimciyi, sporu, sporcuyu destekliyoruz. Ülke olarak  iyi yetişmiş Kültürüne Dinine Bayrağına Vatanına sahip çıkan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Çünkü ülkeyi sağlıklı, ahlaklı genç nesillere bırakmak istiyoruz. Her sene olduğu gibi bu senede kırtasiye yardımlarımız devam ediyor bu sene yaklaşık 1000 öğrencimizi sevindirdik. Yine yaz Kuran Kurslarında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirerek diğer öğrencileri teşvik etmek için başarılı  40 Yaz Kuran Kursu öğrencimize Tablet ve Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz. Onları camilerimizde ziyaret etmiş devamsızlık yapmayan öğrencilerimize hediye vereceğimize söz vermiştik sözümüzü de tutarak diğer öğrencilerimizi teşvik etmek istiyoruz.     Gençlerimizi çocuklarımızı düşünürken geçmişimizi Gazilerimizi ’de unutmuyoruz Kore Gazimiz Adem Başarı ziyaret ederek ona Tekerlekli sandalye hediye ederek onun hayatını daha kaliteli sürdürebilmesini istiyoruz.’’ Dedi.

 

Başkan Yılmaz Bugün Atilla İlkokulunu ziyaret ederek Okul yönetimi tarafından belirlenen öğrencilere kırtasiye yardımı dağıttı. Daha sonra Kore Gazisi Adem Başarı evinde ziyaret ederek ona tekerlekli sandalye hediye eden Yılmaz Kozlu belediyesi Nikah salonunda yaz Kuran Kurslarında başarılı olan 40 öğrenciye tablet ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada;

‘’Biz belediyeciliği sadece yol yapan ,park yapan, alt yapı inşa eden, çöp toplayan kurumlar olarak görmedik, görmüyoruz. Ben her zaman  önce insan, önce aile diyorum  Vatandaşlarımızın iyi gününde Kötü gününde Düğünlerinde Cenazelerinde yanlarındayım. 7/24 Telefonum açık her zaman mahallelerde Çalışma alanlarındayım hatta Beni çay içmeye davet eden vatandaşlarımın bile yanına gidiyor çaylarını içip sıcak samimi muhabbetlerine ortak oluyorum. Belediye olarak Eğitimi, eğitimciyi, sporu, sporcuyu destekliyoruz. Ülke olarak  iyi yetişmiş Kültürüne Dinine Bayrağına Vatanına sahip çıkan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Çünkü ülkeyi sağlıklı, ahlaklı genç nesillere bırakmak istiyoruz. Her sene olduğu gibi bu senede kırtasiye yardımlarımız devam ediyor bu sene yaklaşık 1000 öğrencimizi sevindirdik. Yine yaz Kuran Kurslarında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirerek diğer öğrencileri teşvik etmek için başarılı  40 Yaz Kuran Kursu öğrencimize Tablet ve Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz. Onları camilerimizde ziyaret etmiş devamsızlık yapmayan öğrencilerimize hediye vereceğimize söz vermiştik sözümüzü de tutarak diğer öğrencilerimizi teşvik etmek istiyoruz.

    Gençlerimizi çocuklarımızı düşünürken geçmişimizi Gazilerimizi ’de unutmuyoruz Kore Gazimiz Adem Başarı ziyaret ederek ona Tekerlekli sandalye hediye ederek onun hayatını daha kaliteli sürdürebilmesini istiyoruz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.