Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAÇ İŞE BASINI ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Gündem 26.09.2018 - 12:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7701+ kez okundu.
 

YILMAÇ İŞE BASINI ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kılıç Mahallesi Muhtar Adaylarından Gazeteci Abdullah Yılmaç seçim turlarına Kozlu Basınını ziyaret ederek başladı. İlk Olarak Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret eden Yılmaç, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansek Kardeş’e projeleri hakkında bilgi verdi. Yılmaç Kılıç Mahallesi Muhtarı seçilmesi durumunda sadece mahalle sakinlerinin sorunlarını belediyeye ileten ve belediyeden çözüm bekleyen bir muhtarlık anlayışının dışında bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğini ifade ederek, ekip arkadaşları ile birlikte Kılıç Mahallesinin eski parlak günlerine döndüreceklerini dile getirdi. Projeleri arasında mahalledeki işsiz gençlerin tespit edilerek iş konusunda çözüm arayışlarında bulunmak, İlk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapmak, Üniversite öğrencilerine burs vermek, mahalleye güvenlik kamera sistemi kurulması,ilk okulun yeniden inşası, mahalleye bir kütüphane kazandırılması gibi önemli hizmetlerin olduğunu dile getiren Kılıç Mahalle Muhtar adayı Abdullah Yılmaç, bu projelerin gerçekleşmesinin hayal olmadığını, sadece biraz azim ve gayret gerektiğini ifade ederek Kılıç Mahalle sakinlerinden destek   istedi. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;  ‘Meslektaşımızın Kozlu’ya ve mahallesine hizmet için çıktığı bu yolda, kendisine başarılar diliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, kişisel çıkar ve menfaat gütmeksizin, Kozlu’da taş üstüne taş kotan herkes başımızın tacıdır. Sön söz halkın iradesinin olacaktır. Allah mahçup etmesin’ dedi.(BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kılıç Mahallesi Muhtar Adaylarından Gazeteci Abdullah Yılmaç seçim turlarına Kozlu Basınını ziyaret ederek başladı.

İlk Olarak Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret eden Yılmaç, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansek Kardeş’e projeleri hakkında bilgi verdi.

Yılmaç Kılıç Mahallesi Muhtarı seçilmesi durumunda sadece mahalle sakinlerinin sorunlarını belediyeye ileten ve belediyeden çözüm bekleyen bir muhtarlık anlayışının dışında bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğini ifade ederek, ekip arkadaşları ile birlikte Kılıç Mahallesinin eski parlak günlerine döndüreceklerini dile getirdi.

Projeleri arasında mahalledeki işsiz gençlerin tespit edilerek iş konusunda çözüm arayışlarında bulunmak, İlk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapmak, Üniversite öğrencilerine burs vermek, mahalleye güvenlik kamera sistemi kurulması,ilk okulun yeniden inşası, mahalleye bir kütüphane kazandırılması gibi önemli hizmetlerin olduğunu dile getiren Kılıç Mahalle Muhtar adayı Abdullah Yılmaç, bu projelerin gerçekleşmesinin hayal olmadığını, sadece biraz azim ve gayret gerektiğini ifade ederek Kılıç Mahalle sakinlerinden destek   istedi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

 ‘Meslektaşımızın Kozlu’ya ve mahallesine hizmet için çıktığı bu yolda, kendisine başarılar diliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, kişisel çıkar ve menfaat gütmeksizin, Kozlu’da taş üstüne taş kotan herkes başımızın tacıdır.

Sön söz halkın iradesinin olacaktır. Allah mahçup etmesin’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.