Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’DE ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Siyaset 26.09.2018 - 12:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7029+ kez okundu.
 

CHP’DE ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Kozlu Belediye Başkan adaylığı için CHP’de son haftalara kadar sadece mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın ismi geçerken, son haftalarda adaylık ile ilgili yeni isimler ortaya çıkmaya başladı. CHP’nin sevilen isimlerinden Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’de adaylık yarışında olduğunu deklere eden partili isimlerden bir tanesi oldu. CHP’de Kozlu Belediye Başkanlığı için ismi geçen güçlü isimlerden bir başkası, Eski Belediye Başkanı ve mevcut Belediye Meclis üyesi olan Hüdai Dökmeci. CHP’de ismi kamuoyunda kabul görecek iki ismin daha adaylık başvurusu için Genel Merkezde isimlerinin mevcut olduğu ve önümüzdeki günlerde resmş başvurularını yapacakları ifade ediliyor. Diğer yandan eski ilçe başkanı ve önceki seçimlerde CHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı olan Hakkı Yayaların’da seçim sürecinde yeniden aday olabileceği siyasi kulislerde konuşuluyor. Durumun CHP Genel Merkezinin önümüzdeki günlerde yaptıracağı anketler sonucunda daha netleşeceği, anketlerde ismi çıkmayan adayın konumu ne olursa olsun adaylık şansı zayıf olduğu da genel merkez kaynaklı gelen bilgiler arasında yer alıyor.(BKH)

Kozlu Belediye Başkan adaylığı için CHP’de son haftalara kadar sadece mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın ismi geçerken, son haftalarda adaylık ile ilgili yeni isimler ortaya çıkmaya başladı.

CHP’nin sevilen isimlerinden Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’de adaylık yarışında olduğunu deklere eden partili isimlerden bir tanesi oldu.

CHP’de Kozlu Belediye Başkanlığı için ismi geçen güçlü isimlerden bir başkası, Eski Belediye Başkanı ve mevcut Belediye Meclis üyesi olan Hüdai Dökmeci.

CHP’de ismi kamuoyunda kabul görecek iki ismin daha adaylık başvurusu için Genel Merkezde isimlerinin mevcut olduğu ve önümüzdeki günlerde resmş başvurularını yapacakları ifade ediliyor.

Diğer yandan eski ilçe başkanı ve önceki seçimlerde CHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı olan Hakkı Yayaların’da seçim sürecinde yeniden aday olabileceği siyasi kulislerde konuşuluyor.

Durumun CHP Genel Merkezinin önümüzdeki günlerde yaptıracağı anketler sonucunda daha netleşeceği, anketlerde ismi çıkmayan adayın konumu ne olursa olsun adaylık şansı zayıf olduğu da genel merkez kaynaklı gelen bilgiler arasında yer alıyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.