Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN YILMAZ KGC ve BATI KARADENİZ HABER GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Kozlu 20.08.2018 - 20:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6637+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ KGC ve BATI KARADENİZ HABER GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Dağköy Yağlı Güreşleri ile ilgili verdiği katkılardan dolayı ilçedeki STK’lara bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında ilçedeki yayın yapan gazeteleri ve Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i de ziyaret ederek Batı Karadeniz’in Kırkpuınarı olarak adlandırılan Dağköy Yağlı Güreşleri organizasyonuna basın olarak verdiği katkılardan dolayı, Başkan Kardeş’e teşekkürlerini ifade etti. Başkan Yılmaz, Kozlu’nun her geçen gün gelişerek büyüyen bir ilçe olduğunu  dile getirerek, Karadeniz’in Kırkpınar’ı olarak anılan ve artık kendisi başlı başına bir marka haline gelen Dağköy Yağı Güreşlerini gelecek yıllarda bir festival havasında gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Bu tür organizasyonların halka duyurulmasında yerel basının önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, basını ile STK’ları ile Kozlu İlçesi böyle önemli bir organizasyondan yüzünün akı ile çıkmıştır dedi. Kozlu Gazeteciler cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Tansel Kardeş, Başkan Yılmaz’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Kozlu’nun tanıtımı, gelişmesi ve büyümesi adına gerek Belediye Başkanlığımızın gerek Kaymakamlığımızın gerekse diğer STK’ların yapacağı her türlü pozitif çalışma ve gayrette Kozlulu Basın mensupları olarak her türlü destek ve katkıyı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu ilçenin büyümesi, gelişmesi, tanınır olması bize gurur ve onur verir. Başkanımıza bu yoldaki emek ve katkılarından dolayı bir Kozlulu olarak teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.Her şey Kozlumuz için’ dedi.   

 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Dağköy Yağlı Güreşleri ile ilgili verdiği katkılardan dolayı ilçedeki STK’lara bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında ilçedeki yayın yapan gazeteleri ve Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i de ziyaret ederek Batı Karadeniz’in Kırkpuınarı olarak adlandırılan Dağköy Yağlı Güreşleri organizasyonuna basın olarak verdiği katkılardan dolayı, Başkan Kardeş’e teşekkürlerini ifade etti.

Başkan Yılmaz, Kozlu’nun her geçen gün gelişerek büyüyen bir ilçe olduğunu  dile getirerek, Karadeniz’in Kırkpınar’ı olarak anılan ve artık kendisi başlı başına bir marka haline gelen Dağköy Yağı Güreşlerini gelecek yıllarda bir festival havasında gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Bu tür organizasyonların halka duyurulmasında yerel basının önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, basını ile STK’ları ile Kozlu İlçesi böyle önemli bir organizasyondan yüzünün akı ile çıkmıştır dedi.

Kozlu Gazeteciler cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Tansel Kardeş, Başkan Yılmaz’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

‘Kozlu’nun tanıtımı, gelişmesi ve büyümesi adına gerek Belediye Başkanlığımızın gerek Kaymakamlığımızın gerekse diğer STK’ların yapacağı her türlü pozitif çalışma ve gayrette Kozlulu Basın mensupları olarak her türlü destek ve katkıyı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu ilçenin büyümesi, gelişmesi, tanınır olması bize gurur ve onur verir. Başkanımıza bu yoldaki emek ve katkılarından dolayı bir Kozlulu olarak teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.Her şey Kozlumuz için’ dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.