Sitenin sağında bir giydirme reklam

Deniz Feneri Kdz. Ereğli’de 20 aileyi sevindirdi

Ereğli 30.07.2018 - 03:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6981+ kez okundu.
 

Deniz Feneri Kdz. Ereğli’de 20 aileyi sevindirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Deniz Feneri Derneği tarafından 20 aileye kumanya yardımında bulunuldu. Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi’nin gönderdiği 20 adet kumanya derneğin Kdz. Ereğli gönüllüsü Erol Acar tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Deniz Feneri Derneği Kdz. Ereğli gönüllüsü Erol Acar, yardımların ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildiğini ifade etti. Acar konuşmasında “Deniz Feneri Derneği’miz Ereğli ve Alaplı ilçelerinde tespit ettiği 20 aile için kumanya paketlerini bize ulaştırdı. Bizde Velidağ ve Külah Köyleri ile Ereğli ve Alaplı ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi ailelere bu yardımları ulaştırdık. Yapılan yardımlardan dolayı Deniz Feneri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinin gülmesi bizleri de çok mutlu ediyor” dedi. 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Deniz Feneri Derneği tarafından 20 aileye kumanya yardımında bulunuldu. 
Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi’nin gönderdiği 20 adet kumanya derneğin Kdz. Ereğli gönüllüsü Erol Acar tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Deniz Feneri Derneği Kdz. Ereğli gönüllüsü Erol Acar, yardımların ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildiğini ifade etti. Acar konuşmasında “Deniz Feneri Derneği’miz Ereğli ve Alaplı ilçelerinde tespit ettiği 20 aile için kumanya paketlerini bize ulaştırdı. Bizde Velidağ ve Külah Köyleri ile Ereğli ve Alaplı ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi ailelere bu yardımları ulaştırdık. Yapılan yardımlardan dolayı Deniz Feneri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinin gülmesi bizleri de çok mutlu ediyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.