Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ ve ZONGULDAK’a Yakışan bir köprü olacak

Gündem 18.07.2018 - 18:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6747+ kez okundu.
 

BEÜ ve ZONGULDAK’a Yakışan bir köprü olacak

  Zonguldak Uzunmehmet  Anıtının bulunduğu, Hayvanat Bahçesi’nin Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devredilmesiyle,15 Temmuz Şehitler Kampüsü adını alarak Üniversite tarafından kampus alanında restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, ilgili alanda Zonguldak’ın simgesi olan Uzunmehmet Anıtına dokunmadan öğrencilerin yararlanacağı sosyal donatılar yapacağı öne sürüldü. Bu çevrede merkez kampus ile 15 Temmuz Şehitler kampüsü arasında, Zonguldak-Kozlu sahil yolunun üstüne çelik kemer köprü inşa ediliyor. Çalışmaları büyük bir hassasiyetle yakından takip eden yüklenici firma sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy, Köprü inşaatının son aşamasına geldiğini, önümüzdeki günlerde tamamlanarak Üniversite yönetimine teslim edileceğini ifade ederek şunları söyledi; ‘Bülent Ecevit Üniversitesi ismine ve şehrimize yakışır bir sosyal alanı oluşturmak için bütün imkânlarını ortaya kuruyor. Bizlerde aynı yaklaşım ve titizlikle bir an önce işi tamamlayıp teslim etme gayretindeyiz. Üniversitemize ve şehrimize yakışan bir köprü olacak’ dedi.(BKH) 

 

Zonguldak Uzunmehmet  Anıtının bulunduğu, Hayvanat Bahçesi’nin Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devredilmesiyle,15 Temmuz Şehitler Kampüsü adını alarak Üniversite tarafından kampus alanında restorasyon çalışmaları başlatılmıştı.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, ilgili alanda Zonguldak’ın simgesi olan Uzunmehmet Anıtına dokunmadan öğrencilerin yararlanacağı sosyal donatılar yapacağı öne sürüldü.

Bu çevrede merkez kampus ile 15 Temmuz Şehitler kampüsü arasında, Zonguldak-Kozlu sahil yolunun üstüne çelik kemer köprü inşa ediliyor.

Çalışmaları büyük bir hassasiyetle yakından takip eden yüklenici firma sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy, Köprü inşaatının son aşamasına geldiğini, önümüzdeki günlerde tamamlanarak Üniversite yönetimine teslim edileceğini ifade ederek şunları söyledi; ‘Bülent Ecevit Üniversitesi ismine ve şehrimize yakışır bir sosyal alanı oluşturmak için bütün imkânlarını ortaya kuruyor. Bizlerde aynı yaklaşım ve titizlikle bir an önce işi tamamlayıp teslim etme gayretindeyiz. Üniversitemize ve şehrimize yakışan bir köprü olacak’ dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.