Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkent EDAŞ yatırımlarını sürdürüyor

Gündem 18.07.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6708+ kez okundu.
 

Başkent EDAŞ yatırımlarını sürdürüyor

Başkent EDAŞ, Haziran ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü Başkent EDAŞ Zonguldak’ta kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Haziran ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti. Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Zonguldak için 2018’in Haziran ayında Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 886 armatürün bakımını yapan Başkent EDAŞ ekipleri, kentte bulunan 967 metrelik hattın da bakımını tamamladı. Ayrıca 386 pano ile 91 trafo merkezi ve 91 dağıtım merkezi de elden geçirildi.  Başkent Edaş, Haziran 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. Zonguldak’ta 31 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent Edaş ekipleri, kentte 353 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 4 elektrik panosu ve 2 trafo montajı da tamamlandı. Başkent EDAŞ’ın Zonguldak’taki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Başkent EDAŞ, Haziran ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü

Başkent EDAŞ Zonguldak’ta kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Haziran ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Zonguldak için 2018’in Haziran ayında Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 886 armatürün bakımını yapan Başkent EDAŞ ekipleri, kentte bulunan 967 metrelik hattın da bakımını tamamladı. Ayrıca 386 pano ile 91 trafo merkezi ve 91 dağıtım merkezi de elden geçirildi. 

Başkent Edaş, Haziran 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. Zonguldak’ta 31 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent Edaş ekipleri, kentte 353 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 4 elektrik panosu ve 2 trafo montajı da tamamlandı.

Başkent EDAŞ’ın Zonguldak’taki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.