Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAYMAKAMI KARAKAYA'NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Kozlu 14.07.2018 - 21:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7144+ kez okundu.
 

KOZLU KAYMAKAMI KARAKAYA'NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Kaymakam Karakaya,'Milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırdı'
Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karakaya, mesajında, “15 Temmuz 2016 tarihinde, devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin şanlı direnişi ile etkisiz hale getirilmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere vatansever devlet büyüklerimizin çağrısı ile tankın, topun, uçağın karşısına yüreğiyle ve imanıyla dikilen aziz milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmış, bir kez daha tarihe adını yazdırmıştır. Milletimizin şanlı direnişinin yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili olan ihanet çetesini ve onları yönlendiren iç ve dış mihrakları bir kez daha lanetliyor, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan kahraman şehitlerimizi rahmetle, canını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan gazilerimizi minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Karakaya,'Milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırdı'

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Karakaya, mesajında, “15 Temmuz 2016 tarihinde, devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin şanlı direnişi ile etkisiz hale getirilmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere vatansever devlet büyüklerimizin çağrısı ile tankın, topun, uçağın karşısına yüreğiyle ve imanıyla dikilen aziz milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmış, bir kez daha tarihe adını yazdırmıştır. Milletimizin şanlı direnişinin yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili olan ihanet çetesini ve onları yönlendiren iç ve dış mihrakları bir kez daha lanetliyor, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan kahraman şehitlerimizi rahmetle, canını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan gazilerimizi minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.