Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAMUR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Kozlu 14.07.2018 - 16:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7609+ kez okundu.
 

ÇAMUR’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Kozlu Belediyesi eski Meclis üyesi, İş adamı İsmail Ömer Çamur 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesi ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.
Kozlu Belediyesi eski Meclis üyesi, İş adamı İsmail Ömer Çamur 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi  Günü vesilesi ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Öncelikle 15 Temmuz 2016 günü hain darbe kalkışmasında hayatını feda ederek vatanı için şehit düşen 15 Temmuz demokrasi şehitlerine rahmet dileyen Çamur sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Bundan 2 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Kendisine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz iradeyle dikilen milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmıştır. Şanlı direnişimizin ikinci yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini bir kez daha lanetliyor, bu zilletin acısını dünyada ve ahirette çekmelerini diliyoruz. O gece sokaklarımızdan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na sel olup akan gazi şehrin kahraman evlatları, ecdadının düşman işgaline karşı koyduğu hürriyet aşkı ve mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini bütün dünyaya göstermişlerdir. Ne mutlu yurdun dört bir köşesinde bu ruhu sergileyenlere, ne mutlu Gaziantepliyim diyenlere. Sarsılmaz inanç, azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimizi rahmetle, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz. 15 Temmuz destanımız kutlu olsun."dedi.
Kozlu Belediyesi eski Meclis üyesi, İş adamı İsmail Ömer Çamur 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesi ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Kozlu Belediyesi eski Meclis üyesi, İş adamı İsmail Ömer Çamur 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi  Günü vesilesi ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Öncelikle 15 Temmuz 2016 günü hain darbe kalkışmasında hayatını feda ederek vatanı için şehit düşen 15 Temmuz demokrasi şehitlerine rahmet dileyen Çamur sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Bundan 2 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Kendisine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz iradeyle dikilen milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmıştır. Şanlı direnişimizin ikinci yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini bir kez daha lanetliyor, bu zilletin acısını dünyada ve ahirette çekmelerini diliyoruz. O gece sokaklarımızdan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na sel olup akan gazi şehrin kahraman evlatları, ecdadının düşman işgaline karşı koyduğu hürriyet aşkı ve mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini bütün dünyaya göstermişlerdir. Ne mutlu yurdun dört bir köşesinde bu ruhu sergileyenlere, ne mutlu Gaziantepliyim diyenlere. Sarsılmaz inanç, azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimizi rahmetle, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz. 15 Temmuz destanımız kutlu olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.