Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİLGİSAYAR OYUNU OYNARKEN SÜNNET OLDU

Zonguldak 13.07.2018 - 15:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7359+ kez okundu.
 

BİLGİSAYAR OYUNU OYNARKEN SÜNNET OLDU

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’in yeğeni Eda Çelik Binal ve İsmail Binal çiftinin oğulları Ömer Emre Binal (Nilsu’nun Oben ağabeyi) erkekliğe ilk adımı attı. Antalya Konya altında özel bir klinikte özel bir ekip tarafından gerçekleştirilen sünnet operasyonunda küçük Ömer Emre Bilgisayar oyunu oynarken sünnet olduğunun dahi farkına varmadı. İlginç sünnet operasyonuna şahit olan büyükler, tıptaki ve teknolojideki gelişmeler ile sünnet operasyonlarının dahi eğlenceli hale geldiğini, o eski korkulan sünnet ameliyatı söylemlerinin geride kaldığını dile getirdiler. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, erkekliğe ilk adımını eğlenceli bir şekilde atan küçük Ömer Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Binal ve Çelik ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)    

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’in yeğeni Eda Çelik Binal ve İsmail Binal çiftinin oğulları Ömer Emre Binal (Nilsu’nun Oben ağabeyi) erkekliğe ilk adımı attı.

Antalya Konya altında özel bir klinikte özel bir ekip tarafından gerçekleştirilen sünnet operasyonunda küçük Ömer Emre Bilgisayar oyunu oynarken sünnet olduğunun dahi farkına varmadı.

İlginç sünnet operasyonuna şahit olan büyükler, tıptaki ve teknolojideki gelişmeler ile sünnet operasyonlarının dahi eğlenceli hale geldiğini, o eski korkulan sünnet ameliyatı söylemlerinin geride kaldığını dile getirdiler.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, erkekliğe ilk adımını eğlenceli bir şekilde atan küçük Ömer Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Binal ve Çelik ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.