Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞİMDİ OLDU

Kozlu 13.07.2018 - 15:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8085+ kez okundu.
 

ŞİMDİ OLDU

  Kozlu Belediyesi’nin şehir merkezindeki alt yapı ve asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni ve taktir ile karşılanıyor. Özellikle her kuvvetli yağmur yağışında iş yerlerini su basması ile bilinen yeni çarşı mevkiindeki kot yükseltme ve mazgal, su oluğu çalışmaları Başkan Yılmaz’ a övgü olarak geri dönüyor. Vatandaşlar yapılan çalışmanın şimdi gerektiği gibi yapıldığını dile getirerek, ‘Demek ki istenince doğrusu yapılıyormuş. Önce sürekli ağır tonajlı araçların geçtiği bir yolun ortasına 15 cm genişliğinde içine kürek dahi girmeyen plastik havuzlarda kullanılan su olukları yaptırılarak, birileri zengin edildi, milletin parası çarçur edildi. Sonra gelen bu olmaz dedi aynı yere yani işleyen yolun ortasına az daha geniş demirden oluk koydurdu, eskileri sökülüp atıldı ama değişen bir şey olmadı. Görülüyor ki hepsi rant, birilerini zengin etmek amaçlıymış. Şimdi olması gerektiği gibi kalıcı bir çalışma yapıldığını anlamak için teknik eleman olmaya gerek yok! Yolun kotu yükseltilip, geniş su olukları yolun kenarına çekiliyor.Bu sefer kalıcı olacağından şüphemiz yok. Demekki, iş muhasebeci ya da muhendis kökenli olmakla alakalı değilmiş, her şey iyi niyetli olmakla alakalı!’ şeklindeki sözlerle başkan Yılmaz’ın çalışmalarını taktir ile karşıladıklarını dile getirdiler.(BKH)   

 

Kozlu Belediyesi’nin şehir merkezindeki alt yapı ve asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni ve taktir ile karşılanıyor.

Özellikle her kuvvetli yağmur yağışında iş yerlerini su basması ile bilinen yeni çarşı mevkiindeki kot yükseltme ve mazgal, su oluğu çalışmaları Başkan Yılmaz’ a övgü olarak geri dönüyor.

Vatandaşlar yapılan çalışmanın şimdi gerektiği gibi yapıldığını dile getirerek, ‘Demek ki istenince doğrusu yapılıyormuş. Önce sürekli ağır tonajlı araçların geçtiği bir yolun ortasına 15 cm genişliğinde içine kürek dahi girmeyen plastik havuzlarda kullanılan su olukları yaptırılarak, birileri zengin edildi, milletin parası çarçur edildi. Sonra gelen bu olmaz dedi aynı yere yani işleyen yolun ortasına az daha geniş demirden oluk koydurdu, eskileri sökülüp atıldı ama değişen bir şey olmadı. Görülüyor ki hepsi rant, birilerini zengin etmek amaçlıymış.

Şimdi olması gerektiği gibi kalıcı bir çalışma yapıldığını anlamak için teknik eleman olmaya gerek yok! Yolun kotu yükseltilip, geniş su olukları yolun kenarına çekiliyor.Bu sefer kalıcı olacağından şüphemiz yok. Demekki, iş muhasebeci ya da muhendis kökenli olmakla alakalı değilmiş, her şey iyi niyetli olmakla alakalı!’ şeklindeki sözlerle başkan Yılmaz’ın çalışmalarını taktir ile karşıladıklarını dile getirdiler.(BKH)   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.